Termostat Elgato Eve Thermo, Alb

SKU
10EAR1701

SAU PLĂȚIȚI ÎN

3 x

4 x

PRIN CARD BANCAR DE DEBIT

 

Info stoc magazin

Resigilate - Garantie inclusa: 12 luni

Cap termostatat smart Eve Thermo (2017) 2pack
Cap termostatat smart Eve Thermo (2017) 2pack
709,99 Lei

Disponibil

Detalii

Termostat Elgato Eve Thermo

Cu Eve Thermo, controlati cu usurinta temperatura interioara in conditiile dvs. Bucurati-va de confortul incalzirii intuitive ca niciodata inainte. Si economisiti energie fara a incerca.

Sincronizati incalzirea cu rutina

Ati obosit sa setati termostatul in fiecare zi? Creati programe universale sau de la o camera la alta pentru a va ajusta automat incalzirea in permanenta. Reveniti acasa mai devreme decat era planificat? Nici o problema. Mariti temperatura prin intermediul hub-ului dvs. de acasa inainte de a ajunge acolo.

Caldura doar cand cineva este acasa

Nu urmati un program? Setati Eve Thermo pentru a reduce automat incalzirea atunci cand locuinta dvs. este vacanta si setati pornirea caldurii atunci cand prima persoana ajunge in locuinta.

Setare precisa de oriunde

Pur si simplu utilizati aplicatia, vorbiti cu Siri sau puneti degetul pe Eve Thermo pentru a selecta temperatura dorita. Si pastrati-l acolo activand Blocarea Copii , daca este necesar.

Vedeti temperatura reala

Eve Thermo dispune de un ecran LED activat cu atingere. Deci puteti vedea temperatura selectata atunci cand sunteti aproape.

Salvati automat

Cuplat Eve Door & Window, Eve Thermo intrerupe automat incalzirea atunci cand deschideti o fereastra pentru a va ventila casa. Ati plecat din oras? Activati Modul de vacanta si incalzirea dvs. va ramane scazuta in timp ce va aflati la in alta locatie indepartata.

Mai multe informatii

Producator
Elgato
Greutate
0.1000
cod EAN
4260195391581
Culoare
Alb
Model
No
Mărime
No
Conectivitate
Bluetooth
Stocare
No
Culoare
Alb
Dimensiune și greutate
54 x 67 x 85 mm
HomeKit compatibility
No
Compatibilitate iOS
iOS 11 and higher
Compatibilitate iPhone
iPhone 5s/SE
Compatibilitate iPad
iPad Pro 12.9" (gen.3), iPad Pro 12.9" (gen.2), iPad Pro 12.9" (gen.1), iPad Pro 11" (gen.1), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air 1, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (gen.6 - 2018), iPad (gen.5 - 2017)
Alimentare și Baterie
2x AA

Product declaration