curatarea unui iphone cu microfibra

  Cum să îți cureți prețiosul iPhone

  Chiar dacă îți ridici iPhone-ul la gură sau îl ții lipit de față, telefonul tău este un loc perfect pentru ca bacteriile să prolifereze. În aceste zile pline de infecții, iată câteva sfaturi pentru a îți păstra dispozitivul curat.

  Lucru pe care NU LE POȚI FOLOSI pentru curățarea dispozitivului

  Spray pentru curățarea geamurilor

  persoana care poarta masca si utilizeaza telefonul

  După cum îi spune și numele, este perfect pentru curățarea geamurilor, a suprafețelor din sticlă și a oglinzilor. De ce nu ar fi o idee bună să îți cureți și telefonul? În principal, deoarece aceste soluții includ substanțe chimice puternice care ar putea dăuna diferitelor straturi ale display-ului. Unul dintre aceste straturi este acoperirea oleofobă care ține grăsimea și alte pete departe de afișaj. Acest strat de acoperire poate fi ușor uzat, iar curățarea cu substanțe chimice poate grăbi acest proces.

  Șervețele de hârtie

  Prosopul de hârtie + spray de curățare a geamurilor reprezintă o armă letală. Cu toate acestea, prosopul de hârtie în sine nu ajută, chiar dacă nu este îmbibat cu soluții. Deși, pare a fi moale, hârtia în sine ar putea zgâria afișajul, fără să mai vorbim de acele mici particule de murdărie care s-au blocat între afișaj și hârtie în timp ce curățăm.

  Demachiante sau orice fel de soluții pe bază de alcool

  iphone cu multe pete pe ecran

  Chiar dacă ai găsit un produs de eliminare a machiajului perfect pentru tipul tău de piele, aceasta nu înseamnă că se potrivește cu telefonul tău. Componentele alcoolice pot dăuna straturilor oleo- și hidrofobe ale display-ului. Așadar, am spune un mare NU, nu numai pentru demachiante, ci și pentru soluțiile alcoolice.

  Aerul comprimat

  Sperăm că nu ar trebui să explicăm asta. Aerul comprimat poate face dăuna la orice conectori și intrări precum: difuzoare, microfon, conectori, butoane și cameră. Chiar și Apple evidențiază pe pagina sa de asistență interzicerea utilizării aerului comprimat în timpul curățării dispozitivelor.

  Servețele umede

  stergerea unui iphone cu servetele umede

  Poate părea o idee bună, dar cu siguranță nu. Pe de o parte, avem de a face din nou cu alcoolul, pe de altă parte s-ar putea lipi de display, colțuri și conectori.

  Apă

  Deși cele mai noi modele de iPhone sunt rezistente la apă până la un anumit punct, nu este recomandat să le cureți cu apă. Aceasta nu doar că nu va spăla bacteriile, dar face încărcarea să nu fie recomandată până când porturile se usucă complet.

  În final, există ceva ce am putea folosi pentru a ne curăța dispozitivele? Desigur, există!

  Lucruri pe care LE PUTEM FOLOSI pentru a curăța dispozitivele

  Plasture

  Este ciudat, dar cu siguranță funcționează. Nu trebuie să fie neapărat un bandaj, dar trebuie să aibă o suprafață lipicioasă. Dacă telefonul tău este în mod expres murdar sau are nisip pe care nu îl poți elimina pur și simplu, este mai mult decât util. Chiar și cea mai blândă ștergere ar zgâria toată suprafața display-ului. Cu toate acestea, atingerea cu un plasture poate îndepărta toate particulele mici.

  Pânze din microfibră

  Pânzele din microfibră sunt alegeri excelente pentru a elimina toate grăsimile. Cu toate acestea, ar trebui să-ți alegi arma cu înțelepciune, majoritatea pânzelor împrăștie petele.

  Atunci când Apple a prezentat Pro Display XDR, a introdus și o pânză neagră potrivită, care este realizată exclusiv pentru suprafața nanotexturată a display-ului de înaltă performanță Apple.