Cele mai bune jocuri pentru telefon din 2019

Pe lângă bucurie și fericire, sperăm că sezonul de sărbători ți-a adus și timp liber. Aceasta este o ocazie perfectă pentru a privi înapoi la cele mai bune jocuri pentru telefon din anul ce a trecut și a petrece puțin timp cu acestea.

mai multe poze din jocuri video pentru telefon

Anul 2019 a fost foarte interesant când vine vorba despre subiectul jocurilor pentru telefon. Pe de o parte, lansarea serviciului Arcade Apple a fost într-adevăr un succes. Numărul de jocuri disponibile în acest pachet fără achiziții suplimentare în aplicație este de peste o sută. Pe de altă parte, faptul că iOS 13 a început să sprijine controlerele Xbox One și PS 4 este un fenomen destul de mare.

Pe lângă Apple Arcade, am cunoscut multe jocuri de succes care au făcut din 2019 un an excelent. Un exemplu ar fi jocul Blades care a prezentat o grafică excelentă și noul update al jocului oferă noi provocări și misiuni.

screenshot dintr-un joc fps

Cei care iubesc “card games” ar putea încerca Gwent, cunoscut din lumea The Witcher. Iar cei care sunt mai orientați către acțiune ar putea alege Call of Duty Mobile, unul dintre jocurile de top din acest an. Dezvoltatorii de jocuri s-au gândit și la iubitorii Nintendo. Pentru ei, cel mai nou joc Mario, Kart Tour poate oferi o mulțime de momente distractive. Și da, nu ar trebui să uităm de Fortnite, cel de-al doilea sezon în care jocul face furori printre pasionați.

Am compus o listă mult mai sofisticată de jocuri premium care îți oferă o experiență excelentă, la un preț acceptabil.

Bendy and the Ink Machine

Acest joc de groază stimulat cu elemente de puzzle este destul de rar în acest gen, iar aspectul caricaturist 3D este considerat extrem de unic. Inițial, a fost introdus pentru PC-uri și console, astfel încât experiența de joc nu poate fi o problemă.

Download Bendy and the Ink Machine from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 7])

Doom I-II

Un FPS clasic în care uciderea demonilor cu o pușcă oricând și oriunde nu reprezintă vreo problemă.

Download DOOM from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 5])

Download DOOM II from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 5])

Dead Cells

Conform comentariilor criticilor, Dead Cells este unul dintre cele mai bune jocuri ale genului său. Scopul principal al acestui joc de platformă de acțiune este să-ți îmbunătățești personajul murind și reîncercând de nenumărate ori pe niveluri generate aleatoriu. Ucide. Mori. Învață. Repetă. Acest joc a fost introdus mai întâi pe PC-uri și console și a fost adus pe platformele mobile în acest an.

Download Dead Cells from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 9])

Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter este unul dintre cele mai distractive jocuri în stil pixel art. La fel ca Dead Cells, a fost introdus pentru PC-uri și console inițial și a fost extrem de bine primit de critici. Jocul îți oferă aproximativ 7-8 ore de jocuri de role playing gameplay.

Download Hyper Light Drifter from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 5])

Journey

2019 a fost anul în care a fost lansat cel mai spectaculos joc din App Store și anume Sky: Children of the Light. Jocul este disponibil gratuit și este cel mai bun joc indie de pe dispozitivele mobile.

Download Journey from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 5])

Battle Chasers: Nightwar

Battle Chasers este destinat iubitorilor de role playing games. Nightware este în topul genului său. Grafica este uimitoare și întregul gameplay te va purta spre noi culmi.

Download Battle Chasers: Nightwar from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 10])

Gris

Jocul spaniol este proiectat să fie melancolic deoarece subiectul său principal este recuperarea emoțională în urma unei pierderi. Deși nu este cea mai festivă alegere, dacă dorești să fii afectat emoțional, este alegerea perfectă pentru a începe.

Download Gris from the App Store (iPhone, iPad, iPod touch - [TIER 5])