Selfie Stick iOttie MiGo Mini

SKU
conf-iottie-migo-ro
Design-ul sau fin si inovator maximizeaza portabilitatea acestuia si ofera o telecomanda Bluetooth care se poate detasa. Este un accesoriu fara de care nu vei vrea sa mai iesi din casa! Pur si simplu extinde stick-ul, detaseaza telecomanda si vei face selfie-uri in cateva momente, fie cu iPhone, smartphone Android sau cu camere de actiune precum GoPro.

Design-ul sau fin si inovator maximizeaza portabilitatea acestuia si ofera o telecomanda Bluetooth care se poate detasa. Este un accesoriu fara de care nu vei vrea sa mai iesi din casa! Pur si simplu extinde stick-ul, detaseaza telecomanda si vei face selfie-uri in cateva moment fie cu iPhone sau cu camere de actiune precum GoPro.

  • Usor de folosit: Pur si simplu trage si da la o parte telecomanda detasabila. MiGo Mini are de asemenea un suport ajustabil, asigurandu-se ca poti gasi cel mai bun unghi pentru pozele tale. Folosesti o husa pentru telefonul tau? Nicio problema! MiGo functioneaza cu device-uri cu latimi cuprinse intre 1.8 inch si 3.5 inch (4,6 - 8,9 cm).
  • Se poate extinde de la 9 inch la 28 inch (22,9 cm - 71 cm), putandu-ti oferi cel mai bun unghi. Ai nevoie de o poza mai cuprinzatoare? La MiGo Mini se poate atasa trepied.
  • Utilizator infocat GoPro? MiGo Mini este compatibil cu GoPro! Iti poti atasa camera GoPro de MiGo Mini. Pur si simplu o atasezi la conectorul GoPro si esti gata sa filmezi!
  • Se incarca cu port Micro USB universal. Nu iti face griji, MiGo Mini are unul inclus, dar daca il uiti pe al tau, orice alt cablu Micro USB poate fi folosit!
  • Avand design-ul facut in NYC, MiGo Mini Selfie Stick este fin si inovator. MiGo Mini este certificat Bluetooth 3.0, FCC, CE & RoHS, astfel incat ai garantia ca primesti un produs de calitate premium.
Producator
iOttie
EOL (produs discontinuu)
Yes
Culoare
No
Stocare
No
Conectivitate
No
Compatibilitate iPhone
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
cod EAN
852306006282
Culoare
Alb
Compatibilitate iPhone
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
cod EAN
852306006275
Culoare
Negru
Compatibilitate iPhone
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus