iPhone Xʀ 64 GB Negru, Open Box:

iPhone Xʀ 64 GB Negru, Open Box

SKU
O_MRY42RM/A

Sclipitor din toate punctele de vedere.

iPhone XR are un ecran Liquid Retina de 6,1 inchi - cel mai avansat LCD din domeniu. Avansat Face ID. Cel mai inteligent și mai puternic cip întâlnit la un smartphone. Și un sistem revoluționar de cameră. În șase culori noi superbe.

Produs Folosit - full box

Sclipitor din toate punctele de vedere.
Ecran Liquid Retina complet nou — cel mai avansat LCD din domeniu. Face ID și mai rapid. Cel mai puternic și inteligent cip întălnit la un smartphone. Și un sistem revoluționar de cameră. iPhone Xʀ. Este superb oricum l-ai privi.
Îți prezentăm Liquid Retina. Noul ecran de la iPhone Xʀ reprezintă cel mai avansat LCD din domeniu. Designul retroiluminat inovator permite ecranului să se întindă până la colțuri. Așa că poți vedea culori realiste de la o margine superbă la alta.

iPhone Xʀ
ecran de 6,1"1
Cel mai mare LCD văzut vreodată la un iPhone
Record în domeniu privind acuratețea culorilor
Varietate largă a gamei cromatice
True Tone
Atingere pentru activare
Profiți de tot ecranul și asta face toată diferența. Acum ai suficient spațiu ca să faci tot ce vrei.

iPhone Xʀ

iPhone 8 Plus
Materiale excepționale. Cea mai rezistentă fațadă din sticlă văzută vreodată la un smartphone. Benzi-contur de cea mai mare precizie, din aluminiu folosit în aeronautică. Rezistent la apă și praf.2 Și cinci culori noi superbe.


Proces de aplicare a culorii în șapte straturi. Culorile de finisaj pentru spatele din sticlă sunt obținute folosind un proces avansat care are ca rezultat culori intense și vii.
Benzi-contur din aluminiu folosit în aeronautică. Aliajul conceput special de Apple este fabricat cu mare precizie, pentru a crea benzi structurale și este anodizat pentru a se potrivi perfect culorii de pe spatele din sticlă.
Încărcare wireless. Spatele din sticlă permite ca dispozitivul iPhone Xʀ să poată fi încărcat simplu și wireless.3
Face ID Avansat. Securitatea e mult mai simplificată când fața ta devine parola ta. Îți poți debloca iPhone-ul și te poți autentifica în aplicații, conturi și multe altele, dintr-o privire. Este cea mai sigură autentificare facială văzută vreodată la un smartphone. Iar acum este și mai rapidă.


Cip inteligent A12 Bionic. Acesta este cel mai puternic și mai inteligent cip care a intrat vreodată în construcția unei smartphone, împreună cu procesorul Neural Engine de ultimă generație de la Apple. Pentru experiențe uimitoare de realitate augmentată. Portrete incredibile cu Controlul adâncimii de câmp. Plus viteză și fluiditate în toate operațiunile.


Performanță grafică cu până la
50% mai rapid4
Performanță a nucleelor cu până la
15% mai rapidă4
Utilizarea bateriei de către nucleele de eficiență cu până la
50% mai mică4
Neural Engine
cu 8 nuclee
Procesor de semnal imagine
îmbunătățit
Controler de performanță avansat
avansat
Sistem revoluționar de camere duale. Cea mai populară cameră din lume tocmai deschide o nouă eră în fotografie. Totul se întâmplă printr-un senzor inovator care lucrează împreună cu ISP și cu Neural Engine pentru a te ajuta să creezi fotografii cum nu s-au mai văzut.

Modul Portret. iPhone Xʀ folosește o cameră cu un singur obiectiv și inteligență artificială pentru a păstra fețele persoanelor din prim-plan clare, blurând artistic fundalul.

Efect bokeh îmbunătățit. Pozele în modul Portret arată și mai profesionist, datorită efectului sofisticat de blur al fundalului.

Noul control al adâncimii de câmp. Acum poți ajusta adâncimea câmpului din portrete după ce ai efectuat poza.

Smart HDR. Noile cadre secundare, un senzor mai rapid și puternicul cip A12 Bionic aduc și mai multe detalii de evidențiere și umbrire în pozele tale.
Cameră posterioară de 12MP
ƒ/1,8
Obiectiv cu unghi larg
Modul portret
cu Controlul adâncimii de câmp
Senzor de 2x mai rapid
pentru Smart HDR în toate pozele tale.
Video 4K
de până la 60 fps
Cameră TrueDepth
ƒ/2.2
Obiectiv cu unghi larg
Modul portret
cu Controlul adâncimii de câmp
Video HD de 1080p
de până la 60 fps
Niciun alt telefon nu se compară cu iPhone. Fiecare decizie luată în conceperea iPhone-ului, îl face să se evidențieze în fața tuturor. De la cum este fabricat, la modul în care am încorporat confidențialitatea și securitatea încă de la început, la modurile inovatoare în care reciclăm componentele sale.
Producator
Apple
EOL (produs discontinuu)
No
Stocare
64 GB
Capacitate
64 GB
Culoare
Negru