MacBook Pro 16 Touch Bar, 512GB, Space Grey - layout internațional

SKU
MVVJ2ZE/A
 

Info stoc

Ia-ți un Mac pentru școală, iar noi te premiem cu un voucher de 200 de lei și alte beneficii!
Mai multe detalii >
Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 24 rate cu 0% dobândă.
Mai multe detalii >
Beneficiezi de transport GRATUIT la comanda acestui produs.
Mai multe detalii >

Detalii

MacBook Pro 16"

Cel mai bun pentru
cei mai buni.

MacBook Pro 16

Ecran Retina de 16 inchi1

pentru o experiență captivantă de vizualizare.


Procesor cu până la 8 nuclee

pentru a susține activități solicitante.


Spațiu de stocare SSD de până la 8 TB2

— cea mai mare capacitate întâlnită la un notebook.


Până la 64 GB de memorie

pentru fișiere mari și multitasking fără sincope.


Placă video AMD Radeon Pro 5000M

pentru randare rapidă și redare fluentă.


Sistem de sunet cu șase difuzoare și microfoane la calitate de studio

pentru sunet spectaculos și înregistrări de o super claritate.

Proiectat pentru cei care sfidează limitele și schimbă lumea, noul computer MacBook Pro este de departe cel mai puternic notebook creat vreodată de Apple. Cu un ecran Retina captivant de 16 inchi, procesoare ultrarapide, placă video de ultimă generație, cea mai mare capacitate a bateriei oferită vreodată de un computer MacBook Pro, o nouă tastatură Magic Keyboard și spațiu de stocare extins, acesta este un notebook profesionist prin excelență pentru adevărații profesioniști.

Ecran retina

Un spațiu de lucru mare și superb.
Ca să faci lucruri mari și superbe.

Noul MacBook Pro este echipat cu un uimitor ecran Retina de 16 inchi – cel mai mare ecran Retina văzut vreodată la un notebook Mac. Oferă luminozitate de 500 de niți, pentru tonuri spectaculoase și nuanțe strălucitoare de alb, dar și nuanțe intense de negru, datorită alinierii foto precise a moleculelor de cristal lichid. Gama cromatică P3 largă oferă imagini și videoclipuri strălucitoare, în culori reale. Astfel că, indiferent unde te afli, îți vei vedea proiectul în cea mai bună lumină posibilă.


Gamă cromatică largă

P3


Luminozitate de

500 de niți

Procesor și memorie

Lucrează la viteza inspirației.

MacBook Pro de 16 inchi oferă o performanță la un cu totul alt nivel decât cel oferit în mod uzual de un notebook. Datorită designului termic mai avansat, procesorul Intel Core i9 cu până la 8 nuclee și 16 thread-uri de procesare susține o performanță mai ridicată, pentru perioade de timp mai lungi. Acesta oferă o performanță cu până la de 2,1 ori mai mare decât cea a unui MacBook Pro cu 4 nuclee. Astfel că, fie că procesezi zeci de piese și efecte, randezi modele 3D sau compilezi și testezi cod, vei face toate astea într-o clipă.

MacBook Pro 16

Arhitectura termică mai avansată permite o procesare mai rapidă. Arhitectura termică a computerului MacBook Pro a fost reproiectată complet, oferind rotoare mai mari, cu lame de ventilator îmbunătățite, pentru un flux de aer optim și mai multe fante pentru dispersarea căldurii și pentru o răcire mai eficientă. Capacitatea îmbunătățită de răcire îi permite computerului MacBook Pro să livreze o putere maximă susținută mai mare, de până la 12 wați.

MacBook Pro 16

Până la 64 GB de memorie DDR4 înseamnă multi­tasking mai eficient. MacBook Pro de 16 inchi folosește memorie DDR rapidă la 2666 MHz – până la 64 GB – pentru o performanță cursivă, indiferent că încarci sute de sample-uri audio, editezi imagini cu miliarde de pixeli sau rulezi mai multe mașini virtuale.


Până la

P3

memorie DDR4


Până la de

3,4x

mai rapidă decât cea de 16 GB4

Grafică

Superputerea de a schimba realitatea.

Placa video AMD Radeon Pro seria 5000M livrează cea mai mare putere grafică întâlnită vreodată la un MacBook Pro. Modelul de bază al computerului MacBook Pro de 16 inchi este de două ori mai rapid decât modelul de bază al generației anterioare, pentru redare fără întreruperi și randare mai rapidă a videoclipurilor de definiție ultra-înaltă. Iar cu memoria opțională GDDR6 VRAM de 8 GB, vei beneficia de o performanță cu 80% mai rapidă pentru sarcini precum gradarea culorilor în DaVinci Resolve, comparativ cu Radeon Pro Vega 20.


Cu până la de

2,1x

mai rapid decât cu Radeon Pro 560X5


Până la

8GB

Memorie GDDR6 VRAM


Lățime de bandă pentru memorie

189GB/s

 


Până la

24

unități de calcul

Tastatură

Magia unui spațiu de lucru perfect.

MacBook Pro de 16 inchi ridică eficiența fluxului de lucru la un cu totul alt nivel. Tastatura Magic Keyboard conține un mecanism rafinat de tip foarfecă, cu o cursă de 1 mm pentru o experiență de tastare receptivă, silențioasă și confortabilă. Opțiunea Touch Bar aduce scurtăturile importante în prim-plan, iar Touch ID oferă autentificare rapidă. O tastă Escape dedicată îți permite să comuți rapid între moduri și vizualizări. Iar tastele săgeți în formă de T inversat permit o navigare cursivă, indiferent că treci printre linii de cod, parcurgi foi de calcul sau te joci.

MacBook Pro 16

Touch Bar. Comenzile care îți sunt cele mai necesare sunt chiar acolo unde ai nevoie de ele, iar tu economisești timp și apăsări de taste.

MacBook Pro 16

Touch ID. Autentificare rapidă și ușoară pentru a te conecta în siguranță.

MacBook Pro 16

Force Touch trackpad. Un flux de lucru mai rapid cu Force click și gesturi Multi-Touch.

Audio

Bass mai puternic.
Microfon mai performant.

MacBook Pro are o voce puternică. Sistemul audio cu șase difuzoare are ca rezultat un sunet stereo care umple încăperea - ceva ce n-ai mai auzit de la un notebook până acum. Wooferele duble anti distorsiuni, reduc dramatic vibrațiile sistemului pentru un sunet mai clar și mai natural, adăugând un interval de jumătate de octavă mai jos la bass. Iar sistemul format din cele trei microfoane la calitate de studio rivalizează cu microfoanele profesioniste terțe, pentru crearea de podcasturi clare sau pentru a înregistra muzică din mers.

MacBook Pro 16

Sistem audio cu șase difuzoare cu woofere duble anti distorsiuni.

Stocare

Ia-ți tot studioul cu tine.

MacBook Pro 16

MacBook Pro de 16 inchi are un spațiu de stocare SSD de până la 8 TB - cel mai mare spațiu de stocare disponibil pe un notebook. Așa că poți lua cu tine galeriile de poze sau videoclipuri, indiferent unde mergi. Și datorită vitezelor ultrarapide, fișierele mari se încarcă instantaneu iar aplicațiile pro se lansează într-o clipă.


Până la

8TB

stocare SSD


Până la

3,2 GB/s

viteză de citire secvențială7

Baterie

Te ține bateria și pentru ore suplimentare de muncă.

MacBook Pro de 16 inchi are bateria cu cea mai mare capacitate pe care am folosit-o vreodată într-un notebook. Bateria litiu-polimer de 100 Wh susține un ecran mai mare și livrează o putere maximă susținută mai mare și, în același timp, are o autonomie mai mare, de până la 11 ore de navigare wireless pe web și redare de conținut video. Așa că ai mai mult timp să lucrezi între încărcări - fie că ești în modul autonom sau conectat la rețea.


Baterie de

100Wh

 


Până la

11 h

de autonomie a bateriei

Cip de securitate Apple T2

Securitate de ultimă generație.

MacBook Pro 16

Fiecare MacBook Pro e dotat cu cipul de securitate Apple T2 – a doua generație a cipului de silicon special conceput de Apple pentru ca MacBook Pro să fie și mai sigur. Cipul include un coprocesor Secure Enclave care susține Touch ID și oferă baza pentru noi capabilități de pornire securizată și stocare criptată. De asemenea, integrează numeroși controleri discreți, inclusiv controlerul sistemului de management, controlerul audio și controlerul SSD, într-unul singur.

Thunderbolt 3

Cel mai puternic și mai adaptabil port întâlnit vreodată. Punct.

Thunderbolt 3 combină lățimea de bandă ultra-ridicată cu super-flexibilitatea standardului industriei USB‑C pentru a crea un port universal turat la maximum. Acesta integrează transfer de date, încărcare și ieșire video într-un singur conector, oferind o rată de transfer de până la 40 Gb/s pentru o lățime de bandă de două ori mai mare față de Thunderbolt 2. MacBook Pro este dotat cu patru porturi, ca să poți face toate astea de pe oricare latură. Dispozitivele existente se pot conecta ușor, cu ajutorul unui cablu sau adaptor. Iar Thunderbolt 3 are o mufă inversabilă, așa că indiferent cum îl conectezi, este întotdeauna pe partea corectă.


Viteză de transfer a datelor de până la

40 Gb/s

 


Suport pentru până la două monitoare

6K

 

MacBook Pro 16
  1. Dimensiunea ecranului este măsurată pe diagonală.
  2. 1 GB = 1 miliard de octeți și 1 TB = 1 trilion de octeți; capacitatea formatată efectivă este mai mică.
  3. Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9, la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate folosind Logic Pro X 10.4.7 cu un proiect constând din 253 de piese cu instanța plug-in Amp Designer aplicată. Piesele individuale au fost activate în timpul redării, până la supraîncărcarea CPU-ului. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
  4. Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9, la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM, sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9, la 2,4 GHz cu 32 GB de RAM și sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,3 GHz cu 16 GB de RAM. Prelansarea Adobe Photoshop 2020 21.0.0 a fost testată folosind un fișier de 12,5 GB și funcții de rotire, mască neclară, culoare automată și funcții de scalare. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
  5. Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție (standard) MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2, 3 GHz cu placă video Radeon Pro 5500M cu 4 GB de VRAM, 16 GB de RAM și SSD de 1 TB și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,3 GHz cu placă video Radeon Pro 560X cu 4 GB de VRAM, 16 GB de RAM și SSD de 512 GB; și sisteme de preproducție (opțiune configurabilă) MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu placă video Radeon Pro 5500M cu 8 GB de VRAM, 64 GB de RAM și SSD de 4 TB și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2, 4 GHz cu placă video Radeon Pro Vega 20 cu 4 GB de VRAM, 32 GB de RAM și SSD de 4 TB. Testele au fost efectuate cu Unity 2018.3.6f1 folosind versiunea demo Book of the Dead, la rezoluție 1440 x 900. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
  6. Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu placă video Radeon Pro 5500M cu 8 GB de VRAM, 64 GB de RAM și SSD de 4 TB și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu placă video Radeon Pro Vega 20 cu 4 GB de VRAM, 32 GB de RAM și SSD de 4 TB. Testele au fost efectuate cu DaVinci Resolve Studio 16 folosind 10 efecte comune și un proiect UHD de 10 secunde la rezoluție de 3840x2160 și 24 de cadre pe secundă. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
  7. Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și SSD de 4 TB. Testat cu FIO 3.16, dimensiune solicitată de 1024 KB, fișier de testare de 150 GB și IO depth=8. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
  8. Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,3GHz cu 16GB de RAM și SSD de 1TB. Testul navigării wireless pe internet măsoară autonomia bateriei navigând pe 25 de site-uri web populare, cu luminozitatea ecranului setată la 12 clicuri de jos sau 75%. Testul de redare a unui film Apple TV măsoară autonomia bateriei redând conținut HD la 1080p, cu luminozitatea ecranului setată la 12 clicuri de jos sau 75%. Testul standby măsoară autonomia bateriei permițând unui sistem conectat la o rețea wireless și autentificat într-un cont iCloud să intre în modul standby cu aplicațiile Safari și Mail lansate și cu toate setările de sistem pe varianta implicită. Autonomia bateriei variază în funcție de utilizare și configurație. Consultă apple.com/ro/batteries pentru informații suplimentare.

Mai multe informatii

Producator
Apple
EOL (produs discontinuu)
No
Procesor
2.6GHz 6-core 9th-generation Intel Core i7 processor
Turbo Boost
Turbo Boost up to 4.5GHz
Memorie
16 GB
Stocare
512GB PCIe-Based Flash Storage
Afișaj
16inch Retina display
Rezoluție
3072 x 1920
Placă grafică
AMD Radeon Pro 5300M with 4GB of GDDR6 memory
Memorie grafică
4 GB GDDR6
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
Bluetooth
Bluetooth 5.0 wireless technology
Thunderbolt
4x Thunderbolt 3 (USB-C)
iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!