MacBook Pro 13" Touch Bar, 256GB SSD, 16GB RAM, Space Grey

SKU
Z0WQ0000T
 

Stock information

Beneficiezi de transport GRATUIT la comanda acestui produs.
More details >
Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 18 rate cu 0% dobândă.
More details >

Detalii

MacBook Pro

Mai puternic.
Mai performant.
Mai profi.

Noi procesoare Intel, cu 4, 6 și 8 nuclee.

 

Până la 32 GB de memorie pentru a rula aplicații profesionale multiple.

Ecran Retina cu tehnologie True Tone.

 

Touch Bar te ajută să lucrezi mai productiv.1

Modelul de 13 inchi 1.37kg 14.9mm
Modelul de 15 inchi 1.83kg 15.5mm

Performanță Mai multă putere aduce cu sine și mai multă capabilitate.

MacBook Pro duce notebookul la un nivel complet nou de performanță și portabilitate. Oriunde te poartă ideile, vei reuși să le pui în practică mai repede ca niciodată cu memorie și procesoare de înaltă performanță, grafică avansată, stocare fulgerător de rapidă și multe altele.

Până la 32GB memorie
Până la 5.0GHz Turbo Boost
Până la 3.2GB/s viteza de citire SSD
Până la 10 ore autonomia bateriei2

Procesor Și mai multă putere
în nuclee.

Având procesoare Intel Core de a 8-a generație, MacBook Pro atinge un nivel nemaivăzut în performanța de calcul. Modelul de 15 inchi are acum un procesor 8-core Intel Core i9 care este cu 70% mai rapid decât generația anterioară, permițând viteze Turbo Boost de până la 5,0 GHz. Iar datorită procesorului quad-core, MacBook Pro de 13 inchi cu Touch Bar este acum de până la de 2 ori mai rapid față de generația anterioară. Așa că atunci când rulezi cele mai complicate sarcini de procesare precum compilarea codurilor, randarea modelelor 3D, adăugarea de efecte speciale, organizarea a mai multe piese sau criptarea video, totul decurge fără probleme. Mai rapid.

Află mai multe pe apple.com/ro/macbook-pro.
MacBook Pro 13 inchi
cu Touch Bar
Până la 2.8GHz procesor quad-core
Intel Core i7
Până la 4.7GHz Turbo Boost
MacBook Pro 15 inchi
cu Touch Bar
Până la 2.4GHz procesor 8-core
Intel Core i9
Până la 5.0GHz Turbo Boost

Memorie Rulează mai multe.
Așteaptă mai puțin.

Pentru o performanță mai rapidă atunci când se lucrează cu fișiere de mari dimensiuni sau se rulează aplicații profesionale multiple sau mașini virtuale, MacBook Pro de 15 inchi poate fi acum configurat cu până la 32 GB de memorie DDR4 la 2400 MHz de înaltă performanță.

MacBook Pro de 15 inchi
cu Touch Bar
Până la 32GB memorie DDR4

Grafică N-o să crezi
ce grafică vezi .

MacBook Pro are GPU Radeon Pro discretă în fiecare model de 15 inchi, îmbinând puterea impresionantă cu o eficiență energetică remarcabilă. Iar acum Apple a asociat fiecare GPU discretă cu 4 GB de memorie GDDR5 standard, oferindu-ți performanță cursivă, în timp real, pentru sarcini profesionale precum randarea titlurilor 3D în Final Cut Pro X. Modelul MacBook Pro cu Touch Bar de 13 inchi are grafică integrată puternică, cu 128 MB de memorie DRAM încorporată – de două ori mai mult decât generația anterioară - care accelerează sarcinile grafice. Asta înseamnă mai mult timp câștigat pentru ce contează cel mai mult – realizarea unor proiecte grozave.

Cip Apple T2 Securitate de ultimă
generție.

Îți prezentăm cipul Apple T2 - a doua generație a cipului de silicon personalizat pentru Mac și conceput de Apple pentru ca MacBook Pro să fie și mai sigur. Inclus în modelele de 13 și 15 inchi cu Touch Bar, cipul Apple T2 are un coprocesor Secure Enclave care oferă baza pentru noi capabilități de stocare criptată și pornire securizată. De asemenea, integrează numeroși controleri discreți, inclusiv controlerul sistemului de management, controlerul audio și controlerul SSD, într-unul singur.

Stocare SSD Pune mai multă viteză
în tot ce faci.

MacBook Pro are un SSD fulgerător de rapid, cu viteze de citire secvențială de până la 3,2 GB/s. Modelul de 15 inchi este disponibil cu un SSD de până la 4 TB, iar MacBook Pro de 13 inchi cu Touch Bar este disponibil cu un SSD de până la 2 TB – suficient spațiu pentru a lua cu tine până și cele mai mari fișiere, precum galerii de poze de mari dimensiuni sau proiecte video mari.³ Pentru a putea să-l pornești, să lansezi aplicații multiple sau să imporți fișiere uriașe cât ai clipi. Iar cu cipul Apple T2, totul este criptat automat din mers.

MacBook Pro 13 inchi
cu Touch Bar
Până la 2TB Stocare SSD
Până la 3.2GB/s viteză de citire
secvențială4
Până la 2.2GB/s viteză de scriere
secvențială4
MacBook Pro 15 inchi
cu Touch Bar
Până la 4TB Stocare SSD
Până la 3.2GB/s viteză de citire
secvențială4
Până la 2.2GB/s viteză de scriere
secvențială4

Thunderbolt 3 Cel mai puternic și mai
versatil port întâlnit vreodată. Punct.

Thunderbolt 3 combină lățimea de bandă ultra-ridicată cu ultra-flexibilitatea standardului industriei USB-C pentru a crea un port universal, turat la maximum. Acesta integrează transfer de date, încărcare și ieșire video într-un singur conector, oferind o rată de transfer de până la 40 Gb/s pentru o lățime de bandă de două ori mai mare față de Thunderbolt 2. Ambele modele MacBook Pro au până la patru porturi, astfel că ești foarte bine conectat pe oricare parte a notebookului. Dispozitivele existente se pot conecta ușor, cu ajutorul unui cablu sau adaptor. Iar Thunderbolt 3 are o mufă inversabilă, așa că indiferent cum îl conectezi, este întotdeauna pe partea corectă.

Viteză de transfer
a datelor de până
la 40 Gb/s
Se încarcă și oferă
alimentare de la
orice port
Se conectează
cu eGPU
Suport pentru până
la două monitoare 5K

Touch Bar Mai multe moduri de a fi productiv, mereu la îndemână

Touch Bar înlocuiește tastele funcții care au ocupat timp îndelungat partea superioară a tastaturii, cu ceva infinit mai flexibil și mai puternic.¹ Acesta se schimbă automat în funcție de ce faci pentru a afișa instrumente relevante care se folosesc într-un mod intuitiv: comenzi de sistem precum volum și luminozitate, modalități interactive pentru a ajusta sau naviga prin conținut, caracteristici de tastare precum emoticoane și multe altele.

Atinge. Ține apăsat.
Răsfoiește. Glisează.

Este ușor să utilizezi Touch Bar, din moment ce e nevoie doar de gesturi familiare. Atinge pentru a extinde Control Strip, fă o mișcare rapidă pentru a ajusta volumul și glisează pentru a derula înapoi când te uiți la un film.

Atinge

Atinge pentru a comuta între filele din Safari.

Atinge și menține apăsat

Atinge și menține apăsat pentru a vedea versiunea
originală a pozelor tale în timp ce editezi.

Mișcare rapidă

Mișcă rapid cu degetul pentru a ajusta luminozitatea și volumul.

Glisare

Glisează pentru a alege o culoare de font în slide-urile tale Keynote.

Exact ce ai nevoie.
Exact acolo unde ai nevoie.

Multe dintre aplicațiile încorporate pe MacBook Pro au comenzi pe Touch Bar, cu ajutorul cărora trimiterea unui e-mail sau formatarea unui document sunt și mai simple. Touch Bar se schimbă în funcție de aplicația pe care o folosești, aducând aceste scurtături în prim-plan. Iar aplicațiile de la alți dezvoltatori pot beneficia și ele de avantajele oferite de Touch Bar.

Personalizează ce
folosești cel mai des.

Poți să creezi scurtături direct în Control Strip și în aplicații precum Mail, Pages, Safari și Final Cut Pro, pentru a te ajuta să lucrezi mai rapid și să fii mai productiv.

Touch ID Securitate avansată.
La degetul tău mic.

Deblochează-ți Mac-ul instantaneu. Accesează rapid configurările de sistem și notițele blocate. Poți chiar comuta între utilizatori – totul cu o atingere de deget.

Deblochează-ți
Mac -ul
Autentificare
cu parolă

Ecran și audio Relaxare pentru ochi.
Muzică pentru urechi.

Ecranul Retina de pe MacBook Pro este cel mai bun ecran văzut vreodată la un notebook Mac. Are retroiluminare LED strălucită și un raport de contrast mare, oferind nuanțe închise de negru și deschise de alb. Are suport pentru o gamă largă de culori, pentru nuanțe de verde și roșu chiar mai vibrante față de sRGB. Iar modelele de 13 și 15 inchi cu Touch Bar au tehnologie True Tone. Balansul de alb se ajustează în mod automat în funcție de temperatura culorii luminii din jurul tău - pentru o experiență de vizualizare mai naturală. MacBook Pro are sunet superb echilibrat, de înaltă fidelitate, care duce experiența audio la un nivel complet nou, cu gamă dinamică mai largă și mai mult bas pentru un impact maxim. Iar difuzoarele sunt conectate direct la sistemul de alimentare, permițând o amplificare maximă mai mare. Așa că poți să mixezi o melodie din mers, să editezi un videoclip pe teren sau să vizionezi un film pe drum.

Luminozitate de
500 niți
Cu 25% mai 
multe culori față de sRGB
Tehnologie 
True Tone
Audio de 
înaltă fidelitate

Tastatură și trackpad Spațiul tău de lucru tocmai a devenit mai silențios.

Tastatura notebookului MacBook Pro are mecanism fluture pentru o stabilitate a tastelor de patru ori mai mare față de mecanismul tradițional tip foarfecă, precum și un grad mai mare de confort. Modelele MacBook Pro de 13 și 15 inchi cu Touch Bar au acum o tastatură care oferă o experiență silențioasă de tastare. Iar trackpadul Force Touch spațios oferă degetelor tale suficient spațiu pentru a face gesturi și a da clic.

Mai multe informatii

Producator
Apple
EOL (produs discontinuu)
No
Culoare
Gri spațial
Procesor
2.4GHz quad-core 8th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost
Turbo Boost up to 4.1GHz
Memorie
16GB of 2133MHz LPDDR3 onboard memory
Stocare
256 GB
Afișaj
13inch Retina display
Rezoluție
2560 x 1600
Placă grafică
Intel Iris Plus Graphics 655
Unitate optica
No
Wi-Fi
802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
Bluetooth
Bluetooth 5.0 wireless technology
Thunderbolt
4x Thunderbolt 3 (USB-C)
Dimensiuni
 • Grosime: 1,49 cm
 • Lungime: 30,41 cm
 • Lățime: 21,24 cm
 • Greutate: 1,37 kg
Încărcare și expansiune
Patru porturi Thunderbolt 3 (USB‑C) cu suport pentru:
 • Încărcare
 • DisplayPort
 • Thunderbolt (până la 40 Gb/s)
 • USB 3.1 Gen 2 (până la 10 Gb/s)
Camera
Cameră FaceTime HD 720p
Video Support
Acceptă simultan rezoluție nativă completă, la milioane de culori pe ecranul integrat și:
 • Un monitor cu rezoluție de 5120x2880 la 60 Hz, de peste un miliard de culori
 • Până la două monitoare cu rezoluție de 4096x2304 la 60 Hz, la milioane de culori
 • Până la două monitoare cu rezoluție de 3840x2160 la 60 Hz, la peste un miliard de culori
Ieșire video digitală Thunderbolt 3
 • Ieșire DisplayPort nativă prin USB‑C
 • Compatibil cu ieșirile VGA, HDMI, DVI și Thunderbolt 2 folosind adaptoare (comercializate separat)
Audio
Difuzoare stereo cu gamă dinamică înaltă
Trei microfoane
Jack căști de 3,5 mm
Touch Bar
Touch Bar cu sezor Touch ID integrat
Trackpad
 • 64 (SUA) sau 65 (ISO) de taste, inclusiv 4 taste săgeți
 • Touch Bar cu senzor Touch ID integrat
 • Senzor de lumină ambientală
 • Trackpad Force Touch pentru controlul precis al cursorului și capacități de detectare a apăsării; permite Force click, acceleratoare, desen sensibil la presiune și gesturi Multi-Touch
Alimentare și Baterie
Până la 10 ore de navigare wireless pe internet
Până la 10 ore de vizionare filme pe iTunes
Până la 30 de zile în standby
Baterie încorporată litiu-polimer de 58,0 wați pe oră
Adaptor de alimentare USB‑C de 61 W
Sistem de operare
macOS
macOS e sistemul de operare prin care faci totul pe Mac. macOS Mojave are funcții noi inspirate de cei mai experimentați utilizatori, dar concepute pentru toată lumea. Așa că fiecare clic îți oferă și mai multe.
În pachet
MacBook Pro de 13 inchi
Adaptor de alimentare USB‑C de 61 W
Cablu de încărcare USB‑C (2 m)
Culoare
Gri spațial