Mac Pro Tower - CTO Produs configurabil

SKU
Z0W3RO
Mac Pro 3.5GHz / 32GB / 256GB / 580X-8GB   + 32 170,00 Lei

32 170,00 Lei

Configurația ta
   

  Info stoc

  Detalii

  Mac Pro"

  Mac Pro

  Ai puterea să schimbi totul. Fă cunoștință cu un Mac extrem din toate punctele de vedere. Cu cel mai înalt nivel de performanță, extindere și capacitate de configurare de până acum, Mac Pro este un sistem creat pentru a permite unei game largi de profesioniști să depășească limitele posibilului.

  Mac Pro

  PROCESOR ȘI MEMORIE

  Până la 28 de nuclee de putere. Pentru libertate creativă deplină. Mac Pro este conceput pentru profesioniștii care au nevoie de performanța CPU supremă. De la producție, la randare, la sute de instrumente virtuale și până la simularea unei aplicații iOS pe mai multe dispozitive în același timp, este extrem de capabil. La baza sistemului se află un procesor Intel Xeon nou cu până la 28 de nuclee – cel mai mare număr văzut vreodată la un Mac. În plus, memoriile cache L2 extinse și L3 partajate și 64 de benzi PCI Express oferă o lățime de bandă uriașă către și de la procesor.

  GRAFICĂ

  Când designul urmărește performanțe extreme. În cazul multor profesioniști, o arhitectură grafică de înaltă performanță este esențială pentru fluxul lor de lucru. Mai ales pentru sarcini precum resursele de animație 3D, crearea de scene la 8K și construirea de medii de joc realiste. Pentru a le oferi cea mai înaltă performanță posibilă și pentru a duce capabilitățile grafice la un nou nivel, era nevoie de o soluție revoluționară. Îți prezentăm modulul de expansiune Mac Pro sau modulul MPX.

  Mac Pro

  Radeon Pro Vega II
  Performanță de calcul de până la 14 teraflopi

  Conector MPX
  Putere de până la 475 de waț

  Infinity Fabric Link
  Transfer date până la 5x mai rapid

  PCI Express standard x16
  Putere de până la 75 de wați

  Thunderbolt 3
  Transfer date de până la 40 GB/s

  EDITARE VIDEO

  Îți prezentăm Apple Afterburner. Treci ca focul prin video 8K.
  Creat pentru a transforma fluxul de lucru pentru profesioniștii din domeniul filmului și videoclipurilor, Afterburner îți permite să treci direct de la cameră la timeline și să lucrezi natural cu fișiere de 4K și 8K, de la bun început. Fără risipă de timp cu transcodificarea, probleme cu stocarea sau erori la conversie. Poți uita de fluxurile proxy de lucru.

  Mac Pro

  Până la

  16 fluxuri video

  ProRes 422 de 4K la 30 fps

  SECURITATE

  Securitatea avansată la un nivel cu totul nou. Mac Pro este cel mai sigur sistem tower pe care l‑am construit vreodată. Un coprocesor Secure Enclave oferă baza capabilității de stocare criptată și pornire securizată. Pentru ca tu să-ți faci mai puține griji cu privire la protejarea muncii tale, a codului scris de tine și a proprietății intelectuale. Și să te concentrezi mai mult la idei mărețe.

  Mac Pro

  STOCARE

  Stocare de până la 4 TB. Mac Pro este proiectat pe o arhitectură de stocare de tip flash, pentru a oferi cea mai rapidă performanță posibilă. Aceasta începe de la SSD de 256 GB și poate fi configurată la SSD de 1 TB, 2 TB sau 4 TB, toate criptate cu cipul T2.

  Mac Pro Mac Pro

  CONEXIUNI DE MARE VITEZĂ

  Genul super puternic conectat. Mac Pro are o conectivitate de înaltă performanță. Și asta e cam puțin spus. Pornește de la cele patru porturi Thunderbolt 3, două porturi USB-A și două porturi Ethernet la 10 GB. Iar cu fiecare modul MPX pe care-l adaugi, obții o și mai mare capabilitate. Conectează până la 12 monitoare 4K sau până la șase Pro Display XDR de la Apple și vezi cum arată proiectul tău la peste 120 de milioane de pixeli. Acum este simplu să te extinzi cât vrei.

  Mac Pro

  Design

  Expansiune din latura posterioară. Având până la 12 porturi Thunderbolt 3, Mac Pro nu numai că are spațiu pentru mai multe porturi decât oricare Mac, dar le și integrează elegant cu fiecare modul nou adăugat.

  Mac Pro

  Mai multe informatii

  Producator
  Apple
  Culoare
  No

  Product declaration