iPod touch 128GB - Gold

SKU
MVJ22HC/A

Ne pare rău, produsul selectat nu este, în prezent, în stoc.
Dacă faceți clic pe butonul de abonare vă va anunța imediat ce produsul va fi disponibil.

 
Rate lunare
Mai multe detalii >

Info stoc

Beneficiezi de transport GRATUIT la comanda acestui produs.
Mai multe detalii >

Detalii

Noul iPod touch

Distracția
în plină viteză.

Muzica ta
vine oriunde cu tine.

Iubești muzica? Poți să păstrezi mai multe melodii ca oricând pe iPod touch, care acum vine echipat cu un spațiu de stocare de 256 GB.1 Fă-ți un abonament Apple Music pentru a reda milioane de melodii și descărca favoritele tale. Sau încarcă iPod touch cu melodiile pe care le iubești din iTunes Store.

Află mai multe despre Apple Music

Acum ai și mai multă
putere de joacă.

iPod touch îți oferă o experiență de joc uimitoare, datorită cipului A10 Fusion. Acțiunea este mai fluidă. Vezi detalii și mai grozave. Iar totul pare mai realist.

Cip A10 Fusion

Cipul A10 Fusion oferă o performanță de până la de două ori mai mare și grafică de trei ori mai bună pe noul iPod touch2 și, în același timp, o autonomie grozavă a bateriei. Acesta oferă puterea necesară pentru jocurile de realitate augmentată și aplicații. Și tot ceea ce faci pare mai rapid și mai cursiv.

Performanță de
până la de
2X mai rapidă
Grafică de
până la de
3X mai bună
Suport pentru
jocurile
AR

Ecran Retina de 4 inchi

iPod touch îți oferă o suprafață strălucită pentru mesaje, poze, videoclipuri și multe altele. Totul se prezintă clar, intens și realist. Și toate acestea, pe un dispozitiv de 6,1 mm și 88 de grame pentru a-l putea lua oriunde.

Apple Arcade

Apple Arcade e o platformă de gaming, care-ți permite accesul la peste 100 de jocuri noi, revoluționare. Joci cât vrei, online sau offline, fără reclame sau achiziții în cadrul aplicației. E ca și cum ai avea la tine o întreagă sală de jocuri. Apare anul acesta.

Află mai multe despre Apple Arcade

Realitate augmentată.
Distracția depășește toate limitele
ecranului.

Acum poți explora experiențe uimitoare și captivante de realitate augmentată pe dispozitivul tău iPod touch. Poți ține în mână un întreg univers. Monștrii virtuali pot invada parcul din cartier. Și poți intra în bătălii cu roboți împreună cu prietenii tăi, direct pe birou.

Află mai multe despre AR

iOS 12 este cel mai
avansat sistem de operare
mobil din lume.

iOS dă viață iPod-ului Touch în moduri incredibil de personale și puternice. Ai acces la milioane de aplicații și jocuri în App Store. Când iei legătura cu prietenii, e ușor să fii creativ și expresiv. Iar tehnologiile avansate îți protejează intimitatea.

Află mai multe despre iOS 12

Mesaje

Trimite mesaje gratuite prin Wi‑Fi oricărei persoane care are iPod touch, iPhone, iPad sau Mac. Și adaugă un plus de personalitate cu efecte de text animat, stickere și multe altele. De asemenea, poți partaja locații și linkuri. Dă un nume conversațiilor tale de grup. Și pune pe silențios sau ieși dintr-o conversație oricând vrei.

FaceTime de grup

Acum poți să efectuezi un apel video sau audio FaceTime cu până la 32 de prieteni în același timp.3 Fereastra cu persoana care vorbește se mărește automat, așa că nu vei pierde niciodată firul conversației. Și poți începe petrecerea direct din conversația de grup din Mesaje.

Screen Time

Aplicațiile ne permit să facem atât de multe lucruri extraordinare, încât nici nu ne mai dăm seama de timpul pe care-l petrecem folosindu-le. Screen Time te ajută să înțelegi mai bine cât timp petreceți tu și copiii tăi pe aplicații, site-uri web sau pe dispozitive în general.

App Store

Aplicațiile pot transforma modul în care faci tot ceea ce te pasionează, fie că este vorba de creație, studiu, jocuri sau pur și simplu de a fi mai eficient. Iar App Store este cel mai bun loc pentru a descoperi aplicații noi care îți permit să-ți urmezi pasiunile în moduri pe care nu le-ai fi crezut posibile.

Află mai multe despre App Store
  1. Spațiul disponibil este mai mic și variază în funcție de mai mulți factori. O configurație standard utilizează între 10 GB și 12 GB (inclusiv iOS și aplicațiile preinstalate) în funcție de model și de configurări. Aplicațiile preinstalate utilizează aproximativ 4 GB. Acestea pot fi șterse și apoi recuperate.
  2. Comparativ cu generația anterioară de iPod touch.
  3. Apelarea FaceTime necesită un dispozitiv cu FaceTime activat și conexiune Wi‑Fi, atât pentru apelant, cât și pentru destinatarul apelului.

Este posibil ca unele caracteristici să nu fie disponibile în toate țările sau toate regiunile. Vezi lista completă

Disponibili­tatea și costul aplicațiilor se pot schimba.

Este posibil ca unele aplicații AR prezentate să nu fie disponibile în toate regiunile sau toate limbile.

Mai multe informatii

Producator
Apple
Greutate
0.2150
cod EAN
190199136595
Model
128GB
EOL (produs discontinuu)
No
Culoare
Goldie (Gold for -ap)
Stocare
128 GB

Product declaration

iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!