iPhone Green

Cel mai nou iPhone, an de an.
Noul program îți permite să achiziționezi un smartphone Apple nou, prin intermediul a 18 plăți, fără dobândă. După 12 dintre aceste plăți, poți face upgrade automat la un nou dispozitiv iPhone – fără probleme sau taxe suplimentare. Ne ocupăm noi de restul!
De ce? Pentru că ...
An de an
Poți obține cel mai nou iPhone
Plată lunară
Începând de la 100 Lei/ lună
Serviciu de asistență
Inclus pentru 18 luni
Alegeți telefonul

Exemplu de calcul : Valabil pentru venituri provenite din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 3.600 lei efectuata la data aprobarii Liniei de credit si rambursata in 18 luni, rata lunara fixa este de 205 lei, dobanda fixa aplicata la sold este 0%, DAE 3,18 %, valoare totala platibila 3.690 lei si comision de administrare card: 5 lei pe luna. Promoţia este disponibilă pentru cumpărături în valoare de minim 300 lei. Credit oferit de BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, str.Clucerului nr.78-80, sector 1, Bucuresti, J40/20815/2017, CUI 38627806. Ofertă valabila pana la 31.12.2018

Cum funcționează programul iPhone Green?
Simplu ca 1, 2, 3!
Pasul 1
Achiziționează oricare din cele 3 modele de iPhone incluse în program. Smartphone-ul cumpărat va beneficia de un serviciu de protectie a valorilor pe o perioadă de 18 luni, iar plata totală va fi eșalonată în 18 rate egale cu dobândă 0%.
Pasul 2
Înlocuiește vechiul produs cu unul nou! Ai dreptul să faci upgrade la un iPhone nou după primele 7 luni de program, achitând echivalentul a 12 rate. Noi vom avea grijă să plătim ratele rămase (până la 18).
Pasul 3
Pur și simplu aștepți 12 luni pentru următorul model iPhone, dar, până atunci, te bucuri de achiziția făcută.
Întrebări frecvente
+Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de programul iPhone Green?
Poți achiziționa, în oricare dintre magazinele iSTYLE care participă la Program (vezi magazine) un iPhone nerestricționat, din cele disponibile, precum și serviciul de protectie a valorilor aferent acestuia (mai multe detalii Serviciul de protectie a valorilor -informații client), prin intermediul unui contract de credit de consum Cetelem, pentru o perioadă de 18 luni.
+Care sunt condițiile?
Trebuie să îndeplinescă următoarele condiții:
• vârsta minimă de 18 ani, și capacitate de exercițiu deplină (din punct de vedere legal);
• domiciliul stabil în România;
• dovada unui venit regulat;
• să te putem contacta direct la adresa de domiciliu cu ajutorul unui post telefonic fix sau al un telefon mobil, cu abonament;
• dacă ești angajat, să te putem contacta prin telefon sau direct la locul de muncă (sau în locul unde îți desfășori activitatea);
• să nu te afli în perioada de probă sau preaviz;
• să-ți fie aprobată cererea pentru obținerea de credit de consum Cetelem, pentru o perioadă de 18 luni.
+Ce produse pot achiziționa prin acest program?
iPhone SE 32GB, iPhone 7 32GB, iPhone 8 64GB, iPhone 8 256GB, iPhone 8 64GB RED, iPhone 8 256GB RED, iPhone X 64GB și Phone X 256GB.
+Ce produse și servicii sunt incluse în rata lunară pentru iPhone Green?
Plățile tale lunare acoperă costul total al dispozitivului iPhone ales, plus serviciul de protectie a valorilor aferent acestuia.
+Când primesc un nou model de telefon?
Solicitarea de upgrade se poate face oricând după 7 luni de la înregistrarea în programul iPhone Green, atât timp cât ai plătit minimum 12 rate din contractul de credit inițial.
+Ce se întâmplă în caz de accident sau dacă pierd telefonul?
Condiția achizitionării unui nou aparat iPhone, în cadrul Programului, este ca magazinul iSTYLE Retail să răscumpere, de la tine, aparatul iPhone original. Deși telefonul va beneficia de serviciul de protectie a valorilor pe toată perioada contractuală, există anumite situații care nu sunt acoperite de acest serviciu. În cazul pierderii, furtului sau distrugerii aparatului original iPhone, nu mai ai dreptul să achiziționezi un nou iPhone, în cadrul Programului. În cazul pierderii, furtului sau distrugerii aparatului iPhone original, ai obligația de a înștiința Cetelem și Partenerul de asistenta, în termenul prevăzut.
+Ce se intamplă dacă nu vreau să-mi schimb telefonul iPhone după 12 luni?
Nu ai nicio obligație de a face upgrade, iar după realizarea celor 18 plăti, device-ul iPhone este al tău.
Mai multe detalii
Fă-ți upgrade și beneficiază de cel mai nou iPhone. An după an.
În calitate de membru al programului iPhone Green, poți obține un iPhone nou odată ce ai achitat echivalentul a cel puțin 12 plăti. În plus, ești mereu asistat!
Programul iPhone Green
Serviciu de asistență All-risk
Trade In