iPhone + Apple Watch

iPhone + Apple Watch

iPhone + Apple Watch

Combinația perfectă!
Nimic nu le poate depăși.

Introduci direcția de deplasare pe iPhone și urmează pe încheietura mâinii traseul. Măsoară-ți ritmul cardiac pe Apple Watch și compară-l în aplicație. În fiecare oră, zi, lună sau an. Când le vei alătura, acestea vor face mult mai multe decât te așteptai.

La libera alegere.

Răspunde la telefon cu Apple Watch.
Ai iPhone-ul la parter? Sau ești la prima întâlnire? Uită-te la încheietura mâinii și știi imediat cine te sună. Dacă este important, răspunde - dacă nu, acoperă ecranul și apelul va trece în mod silentios.

Continuă apelul.
Dacă scurta discuție se transformă într-o conversație de durată, pur și simplu comută apelul și continuăi pe iPhone.

Faci și mai multe cu camerele iPhone-ului tău.

Acestea fac fotografii uimitoare.
Cu Apple Watch, poți avea propriul tău asistent de fotografie. Poți seta un cronometru de la încheietura mâinii - oferindu-ți timp să verifici dacă toată lumea este încadrată corect. Rotește, decupează sau editează puțin pe iPhone înainte de partajare.

Controlează camera telefonului de la distanță.
Poți face atât de multe din aplicația Cameră de pe Apple Watch. Mărește, mărește și obține încadrarea rotind la dreapta Coroana digitală. Comută între camera frontală și cele de pe spatele iPhoneului, pornește (sau dezactivează) HDR, blitzul sau Live Photos.

Transformă fotografiile în fețe de ceas.
Pe iPhone, alege o fotografie preferată ca fundal de ceas sau creează un album și poți vedea o fotografie diferită de fiecare dată când ridici încheietura. Cine știe, cățelul tău ar putea apărea chiar atunci când ai avea nevoie de un zâmbet.

60 de milioane de melodii în buzunar.
Chiar și atunci când nu ai un buzunar.

Fă streaming la 60 de milioane de melodii fără reclame
Descarcă melodiile tale favorite. Redă-le offline. Ai la dispoziție conținut exclusiv și original. Ascultă pe toate dispozitivele tale.

Creează playlistul perfect pentru orice dispoziție, printr-o atingere.
Folosește-ți perechea de AirPods și Apple Watch-ul. Acum poți lua melodiile preferate la alergare fără a mai lua telefonul cu tine.

Urmărește-ți ritmul cardiac fără a pierde o bătaie.

Vezi acum. Monitorizează-l în timp.
Apple Watch îți măsoară ritmul cardiac actual - chiar și în timpul antrenamentelor. Monitorizează în timp ce te odihnești, te plimbi sau folosești aplicația Breathe. iPhone te ajută să urmărești tendințele pe zile, săptămâni, luni și chiar ani.

Notificări privind sănătatea inimii.
Dacă activezi notificările privind sănătatea inimii pe iPhone, Apple Watch te va anunța când ritmul cardiac este prea mare sau prea mic. Accesează aplicația Sănătate de pe iPhone pentru a vedea graficele și datele despre frecvența cardiacă în timp.

Verifică împreună cu medicul tău starea de sănanate în timp real.
Verifici cu ușurință și acuratețe ritmul cardiac pentru a prezenta fibrilația atrială cu aplicația EKG din ceas. Apoi crează un PDF și trimite rezultatele de pe iPhone.

Antrenorul tău personal.

Urmărește-ți starea de fitness. Și progresul tău.
Împreună cu Apple Watch urmărește cât de mult te miști, câte exerciții faci și cât stai în picioare. Scopul este să închizi în fiecare zi obiectivele - și este surprinzător de motivant să urmărești progresul. iPhone merge și mai departe, arătându-ți istoricul și tendințele activității tale, precum și rezumate detaliate ale tuturor antrenamentelor tale.

Fiecare plimbare sau oră de înot contează.
Aplicația Workout de pe Apple Watch urmărește statisticile pe care le dorești - cum ar fi caloriile, distanța, tururile, timpul și ritmul - pentru tipurile preferate de antrenamente. Chiar dacă nu poți să te pregătești cu un antrenament dedicat, vei primi în continuare credit pentru activitatea ta chiar și pentru un joc de leapșa cu copiii.

Știi unde să mergi fără să te uiți la iPhone.

Te îndrepți către o nouă locație?
Când specifici adresa și primești indicațiile pe iPhone, acestea vor apărea și pe Apple Watch pentru o navigare mai ușoară. În plus, scurte vibrații vor semnaliza schimbarea direcției, ceea ce este minunat atunci când mergi pe o stradă aglomerată, cu bicicleta pe un nou traseu sau pur și simplu vrei să te bucuri de peisaj.

Găsește iPhone-ul cu ceasul.

Și invers.
Fie că este în cealaltă cameră sau în partea de jos a coșului de rufe, trebuie doar să atingi pictograma iPhone de pe ceas și să cauți sunetul.

Găsește-l în întuneric.
Atinge și menține apăsată pictograma iPhone de pe ceas pentru a aprinde lumina de pe iPhone. Sclipitor.

Ai uitat ceasul la sală?
Dacă nu-ți găsești ceasul, îl poți localiza pe hartă cu iPhoneul și poți trimite un mesaj „dacă a fost găsit” pe ecranul său. Deci, dacă îl găsește cineva, te poate apela.

Niciun portofel? Niciun iPhone?
Nici o problema.

Două cuvinte: Apple Pay.
Plătește cu iPhone-ul doar cu o privire. Sau dacă telefonul tău este în rucsac, plătește cu Apple Watchul. Totul funcționează pe baza cardului de credit sau debit pe care îl ai deja salvat în portofelul tău electronic pe iPhone. Stai la curent cu cheltuielile tale.

Care Apple Watch este potrivit pentru tine?

Vezi Apple Watch >

Ești gata pentru un nou iPhone?

Vezi iPhone >

iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!