iPad mini 4 Wi-Fi 128GB - Silver:

iPad mini 4 Wi-Fi 128GB - Silver

SKU
MK9P2HC/A

Oferă mult mai multă putere față de majoritatea laptopurilor PC și totuși e fascinant de simplu de folosit. Ecranul Retina reproiectat e o încântare și atunci când îl privești, și când îl atingi.

Contrar aparențelor, este un mini care oferă extrem de multe. Cu noul iPad mini 4, performanța și potențialul fără compromisuri îți sunt la îndemână. Este mai subțire și mai ușor ca niciodată, dar în același timp suficient de puternic pentru a te ajuta să-ți duci ideile mai departe.

Subțire, subțire. Ușor, ușor.
iPad mini 4 pune tot ceea ce iubești la iPad într-un design incredibil de suplu și portabil. Pentru ca tu să te bucuri de apeluri FaceTime cu prietenii sau să lucrezi, oriunde și oricând vrei.

Mega puternic chiar dacă-i mini.
iPad mini 4 are un cip A8 cu arhitectură pe 64 de biți de a doua generație, specifică desktopurilor, care poate face față chiar și celor mai solicitante aplicații. Fie că editezi un clip video, îți răsfoiești pozele sau le faci pe amândouă în același timp, vei avea parte de o experiență cursivă și captivantă.

Două camere uimitoare. Genial deghizate într-un iPad.
Camera iSight de pe iPad mini 4 are elemente optice avansate, un senzor îmbunătățit și un procesor de semnal imagine puternic, proiectat de Apple. De asemenea, include caracteristici folositoare cum ar fi panoramele, videoclipurile time-lapse, modurile ralanti, rafală și temporizator. Camera frontală FaceTime HD a fost și ea reproiectată, cu un senzor îmbunătățit și pixeli mai mari pentru o performanță chiar mai bună în condiții de luminozitate scăzută. Rezultatul? Toate fotografiile și videoclipurile tale — inclusiv apelurile video și selfie-urile — arată incredibil de realist.

Siguranța avansată îți poartă amprenta.
iPad mini 4 folosește tehnologia Touch ID pentru a-ți transforma amprenta în parola perfectă, pe care nu o poți uita niciodată. Astfel, îți poți debloca dispozitivul cu o singură atingere și păstra informațiile personale în siguranță, chiar dacă-ți împarți iPad-ul cu altcineva. Touch ID îți permite de asemenea să faci cumpărături securizate în iTunes, iBooks și App Store.

Conexiuni wireless rapide.
iPad mini se conectează la rețele Wi‑Fi și celulare rapide, pentru ca tu să poți descărca conținut, să navighezi pe internet și să partajezi documente de aproape oriunde. Atunci când nu te afli în apropiere de un hotspot Wi‑Fi, modelul Wi‑Fi + Cellular* te conectează la rețele de date celulare rapide din toată lumea. Iar cu Apple SIM, poți alege rapid și cu ușurință un abonament de internet, în peste 90 de țări și teritorii.

O experiență mai bună cu fiecare atingere.
iPad mini 4 operează cu iOS 9, cel mai intuitiv, mai avansat și mai sigur sistem de operare mobil din lume. Dacă ai impresia că iOS 9 e făcut pentru iPad, așa și este. Datorită aplicațiilor îmbunătățite și a caracteristicilor noi precum Slide Over, Split View și Picture in Picture, iOS 9 îți oferă puterea să faci mai multe, în cele mai simple moduri. Fie că îți verifici mesajele în timp ce răspunzi la un e‑mail sau creezi o prezentare în timp ce urmărești meciul cel mare, iOS 9 te ajută să obții mai multe ca oricând de la iPad.

Aplicații create pentru iPad. Și pentru tot ce vrei să faci cu el.
iPad mini 4 vine cu aplicații puternice încorporate pentru lucrurile pe care le faci în fiecare zi precum navigarea pe net, verificarea e‑mailului, editarea de filme și fotografii, scrierea de rapoarte sau lectura. Iar în App Store există și mai multe aplicații incredibile, concepute special pentru a profita de ecranul său Retina (și nu aplicații de telefon mărite artificial). Așa că, fie că e vorba de fotografie, jocuri, călătorii sau administrarea finanțelor, vei găsi o aplicație care să te ajute să le faci mai bine.

* Abonamentul de internet se comercializează separat. 4G LTE este disponibil pe anumite piețe și prin anumiți operatori. Vitezele se bazează pe rata de transfer teoretică și variază în funcție de condițiile locației. Pentru detalii cu privire la compatibilitatea 4G LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă www.apple.com/ipad/LTE.
Producator
Apple
cod EAN
888462368896
EOL (produs discontinuu)
No
Standarde de comunicații
Wi-Fi
Dimensiune și greutate

Lungime: 200 mm (7,87 inchi)
Lățime: 134,7 mm (5,3 inchi)
Grosime: 7,5 mm (0,29 inchi)
Greutate (Wi-Fi): 331 g (0,73 livre)
Greutate (Wi-Fi + Cellular): 341 g (0,75 livre)

Ecran
7.9"
Ecran

Ecran Retina de 7,9 inchi Rezoluție 2048x1536 326 ppi

Procesor
A8 chip with 64-bit architecture
M8 motion coprocessor
Procesor
Apple A8 64-bit + M8
Cameră

FaceTime HD kamera
1.2MP fotografije
FaceTime video klici preko Wi-Fi in mobilnega interneta
Zaznavanje obrazov
Osvetlitev od zadaj

iSight kamera
8MP fotografije
Avtofokus
Zaznavanje obrazov
Osvetlitev od zadaj
Leče iz petih elementov
Hibridni IR filter
ƒ/2.4 zaslonka
HDR fotografije
Panorama

Înregistrare video

FaceTime HD kamera
720p HD video zajemanje

iSight kamera
1080p HD video zajemanje
Tap to focus while recording
Video stabilizacija
Face detection
Backside illumination
3x video zoom
Time-lapse video

Apel video
FaceTime audio to any FaceTime-enabled device over Wi‑Fi or cellular
FaceTime video to any FaceTime-enabled device over Wi‑Fi or cellular
Touch ID
Da
Conectivitate

Wi-Fi model
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); dvokanalni (2.4GHz in 5GHz)
MIMO
Bluetooth 4.0 tehnologija

Locație
Wi‑Fi
Digital compass
iBeacon microlocation
Formate audio acceptate
AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV
Format video
H.264 video up to 1080p, 60 frames per second, High Profile level 4.2 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
Alimentare și Baterie
Do 10 ur (odvisno od načina uporabe in nastavitev)
Senzori
Touch ID
Three-axis gyro
Accelerometer
Barometer
Ambient light sensor
Aplicații
iOS 9
With an all-new design and all-new features, iOS 9 is the world’s most advanced mobile OS. In its most advanced form.
iOS 9 includes: AirDrop, AirPlay, AirPrint, Control Center, Family Sharing, iCloud Drive, iTunes Radio, Multitasking, Notification Center, QuickType keyboard, Siri, Spotlight Search, Apple Music
Built-in Apps: Camera, Photos, Messages, FaceTime, Mail, Music, Safari, Maps, Siri, Calendar, iTunes Store, App Store, Notes, Contacts, iBooks, Game Center, Reminders, Clock, Videos, Newsstand, Photo Booth, Podcasts
Free Apps from Apple: Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U, Find My iPhone, Find My Friends, Apple Store, Trailers, Remote
În pachet
iPad mini 3
Lightning na USB kabel
10W USB Power Adapter
Garanție
1 leto z možnostjo podaljšanja na 3 ali 5 let. Več lahko preberete na http://www.istyle.eu/si/istyle-asistenca/.
Stocare
128 GB
Culoare
Argintiu
Conectivitate
Wifi