Husa rezistenta la apa pentru iPhone Xs Catalyst, Negru

SKU
CATIPHOXBLKS
 

Stock information

Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 18 rate cu 0% dobândă.
More details >

Detalii

Protectie universala:

Husa Catalyst iPhone Xs ofera protectie importiva apei si a socurilor mecanice fara sa influenteze in mod negativ functiile telefonului. Rezistenta la impact de la o inaltime de 2m si la apa pana la o adancime de 5m , husa reprezinta solutia universala de protectie pentru smartphone-ul dumneavoastra.

Acces la functiile telefonului:

Proiectata cu simt de raspundere,husa catalyst iPhone Xs permite folosirea telefonului in mod normal, fara sa restrictioneze acces la functiile de baza ale telefonului precum portul de incarcare, mufa jack, butoanele de power sau volum, precum si functia de recunoastere a amprentei touch-id.

Design slim:

Husa Catalyst iPhone Xs, pastreaza aspectul telefonului tau si pune in valoare designul acestuia datorita spatelui transparent si al profilului redus ce nu incomodeaza folosirea acestuia.

Sunet exceptional / Fotografii inedite

Datorita membranei speciale hidrofobe (ce nu permite patrunderea apei), calitatea audio nu este influentata. Husa Catalyst rezistenta la apa pentru iPhone Xs nu influenteaza in mod negativ calitatea sunetului in timpul apelului. Camera foto nu a fost nici ea neglijata, aceasta este protejata de o lentila dedicata si o protectie pentru blit ce nu influenteaza calitatea fotografiilor.

Mai multe informatii

Producator
Catalyst
EOL (produs discontinuu)
No
Culoare
Metallic sky
Material
Cauciuc
Tip:
Protecție completă
Compatibilitate iPhone
iPhone Xs