Educațional

Programul Apple Educațional oferă tuturor elevilor,
studenților și profesorilor posibilitatea de a
cumpăra produse Apple în cele mai
avantajoase condiții financiare posibile.

Mac

Indiferent ce Mac alegi, vei avea un computer care încorporează cea mai avansată tehnologie și îți permite să faci lucruri senzaționale, imediat ce l-ai despachetat. Având la bază cel mai avansat sistem de operare desktop din lume, Mac este pe cât de ușor de utilizat, pe atât de puternic. Și are o mulțime de aplicații Apple pentru creativitate, care te ajută să colaborezi și să creezi proiecte uimitoare.

Asigurându-vă că vă încadrați în condițiile de eligibilitate ale acestui program beneficiați de avantaje importante la achiziția produselor Apple, după cum urmează:
Reducere de 5%: școli, facultăți, centre de limbi străine, instituții de cercetare, grădinite (trebuie să fie acreditate de Ministerul Educației) - pentru a beneficia de reducere aveți nevoie de factura emisă de către reseller către instituție.
Reducere de 3%: elevi, studenti, profesori - pentru a beneficia de reducere aveți nevoie de copie CI și copie carnet de student sau legitimație profesor.

iPad

Ia-ți întreaga bibliotecă cu tine. Alege dintre mii de aplicații educaționale din App Store. Gestionează-ți proiectele și orarul cursurilor cu ușurință. Păstrează legătura prin e-mail, iMessage sau FaceTime. Orice ai face la facultate, iPad este dispozitivul perfect.

Asigurându-vă că vă încadrați în condițiile de eligibilitate ale acestui program beneficiați de avantaje importante la achiziția produselor Apple, după cum urmează:
Reducere de 3%: reducere valabilă doar pentru instituții educaționale (școli, facultăți, centre de limbi străine, instituții de cercetare, grădinițe).

Termeni și condiții

Reducerea se aplică la achiziționarea unui singur sistem Mac ( Mac mini , iMac , MacBook Air sau MacBook Pro ) pe parcursul unui an calendaristic/educațional.

Pentru a beneficia de reducere, clienții trebuie să facă dovada eligibilității prin: copie după carnet de elev/student/legitimaţie de serviciu etc și o copie a unui act de identitate.