De ce Mac?

Ușor de utilizat

macOS are o interfață minimalistă, optimizată și ușor de utilizat, ceea ce face operarea unui Mac extrem de intuitivă, chiar și pentru un începător. Datorită faptului că Apple proiectează și construiește unitar hardware-ul și software-ul, acestea beneficiază de un nivel de integrare de neatins pentru orice alt producător din industrie, tradus în sintagma “pur și simplu funcționează” .
În plus, protecția încorporată previne apariția programelor malware și vă protejează împotriva virușilor PC.

Pentru că îl poți folosi toată ziua

Portabilele Mac sunt concepute pentru mobilitate maximă, ceea ce include o autonomie extrem de generoasă a bateriei. MacBook Air, de exemplu, îți permite până la 12 ore între incarcari ( să îl foloseșți efectiv, inclusiv cu navigare wireless pe internet). Practic, cu un Mac, ai toată ziua să-ți pui planurile în practică.

Rezistă la cele mai solicitante materii

Un Mac este construit să reziste. Designul solid din aluminiu este stilat, durabil și gata să suporte rigorile vieții studențești. Este subțire ca o lamă și ușor ca un fulg, pentru a-l putea lua în rucsac oriunde te-ar purta orarul zilei, fără a te cocoșa.

Extracuriculare și extraordinare

Un Mac este excelent nu doar pentru ore, dar și pentru tot ceea ce faci în afara acestora. Filmează și editează un scurtmetraj în campus, transformă-ți camera de cămin într-un studio de înregistrare audio sau relaxează-te cu rețele de socializare și jocuri captivante. În App Store pentru Mac vei găsi cu siguranță o aplicație pentru orice îți place să faci.

De ce Mac pentru şcoală?

Consultă oferta Back to School 2019