Asigură-te că nu rămâi în urmă cu școala si îți folosești în mod productiv timpul. Poți studia oriunde, iar ecosistemul Apple îți va fi cel mai bun ajutor, pentru a rămâne strălucit la orice materie. Ia-ți un Mac pentru școală*, iar noi te premiem cu un voucher de 200 de lei și alte beneficii!

Intră în cont

Conectează-te în contul tău. Dacă nu ai unul, poți să îți faci unul în câteva secunde.

Încarcă documentele necesare

Accesează sectiunea Contul meu > selecteză tabul “ Încarcă fișierul “ și trimite copia dupa legitimația de elev/ student și nota informativă semnată.

Beneficiezi de reducere!

În căteva minute vei putea sa achiziționezi produsele la pretul special.

De ce Mac?

Stralucit la orice materie.

Cu un design rezistent și portabil, ecran Retina strălucitor și Touch ID pentru siguranță, computerul MacBook Air este gata pentru orele de clasă și pentru orice altceva. Indiferent de specializare, noul MacBook Air este pregătit să te ajute. Are design rezistent, subțire și ușor, cu ecran Retina strălucit. Aplicații concepute de Apple pentru creativitate și productivitate. Performanță pentru a rula cu ușurință software-ul de care ai nevoie pentru școală, precum Microsoft Office. Iar cu Touch ID sigur și bateria cu autonomie pentru toată ziua, MacBook Air este gata pentru orele de clasă și pentru orice altceva.

Ia-ți un Mac pentru școală*, iar noi te premiem cu un voucher de 200 de lei și alte beneficii!

De ce iPad pentru studenți?

iPad. Un mod extraordinar de a inspira, crea și învăța.

Studenții iubesc să învețe cu iPad fiindcă este portabil, puternic și ușor de folosit. Iar cu Apple Pencil, iPadOS și aplicațiile uimitoare din App Store, iPad este conceput pentru toate stilurile tale de învățat. Fiecare iPad are un ecran Retina strălucit, conexiuni wireless rapide, baterie pentru toată ziua și camere avansate. Aplicațiile încorporate pentru creativitate și productivitate includ Clips, GarageBand, Pages, Numbers și Keynote. Iar cu Apple Pencil, iPadOS și aplicațiile uimitoare din App Store, inclusiv experiențe de realitate augmentată (AR), iPad este conceput pentru toate stilurile tale de învățat.

SIDECAR

Utilizează iPad-ul ca al doilea display pentru Mac cu Sidecar

Rezistente, portabile și versatile, Mac și iPad pot face față oricărei provocări.

Cu Sidecar, poți utiliza iPad-ul tău ca un ecran care îți extinde desktopul portabilului Mac în 2 pași simpli.

Fă clic pe pictograma AirPlay din bara de meniu a portabilului tău Mac, apoi alege opțiunea de conectare la iPad. iPad-ul tău ar trebui să arate acum o extensie a desktop-ului tău Mac. Poți muta ferestrele către acesta și îl poți folosi ca orice alt ecran. Poți alege, de asemenea, opțiunea de a afișa în oglindă display-ul. Acesta este un mod minunat de a partaja ecranul Mac cu alții.

Accesorii

Completează experiența cu accesoriile potrivite.

Alege din selecția noastră de accesorii, pentru a beneficia la maximul de produsele tale. Cu accesoriile potrivite, nimic nu îți poate sta în cale.

Dostava

Transport gratuit

Ai grijă de tine și de cei dragi ție!
Comandă online și noi îți livrăm în 3-5 zile lucrătoare. Transportul este GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii.

CUMPARA ACUM
Financiranje

Finanțare

Cumpără produsele tale preferate cu plata în rate, fără dobânda.
Descoperă oferta completă de finanțare pentru persoane fizice și juridice.

DETALII

Conectăm studenții cu școala

Skype

Skype simplifică păstrarea legăturii la distanță. Vorbește, discută, colaborează. Apeluri video audio și HD, partajare ecranului, înregistrare apeluri, conversații private.

Kréta

Jurnal electronic pentru clasă, care poate fi utilizat în mod eficient în învățământul public și învățământul profesional, de la școli primare la diverse instituții de învățământ profesional.

Classroom

În interfață puteți efectua conferințe video, apeluri telefonice, atribui sarcini, partaja materiale și multe altele.

Classflow

Creați-vă propria lecție, tablă online (pe care o puteți partaja și în timp real), teste și multe altele.

Quizizz

Aplicație web potrivită pentru crearea propriilor teste și jocuri.

Quizlet

Aplicație web potrivită pentru crearea propriilor teste și jocuri. De asemenea, potrivit pentru predarea limbii engleze.

Facebook

Vă permite să creați grupuri în care puteți insera videoclipuri, fișiere, mesagerie și să atribuiți sarcini. Este gratis.

Socrative

Proiectat special pentru școlii și cadre didactice, pentru a crea teste și a urmări realizările elevilor.

Cine poate beneficia de promoție?

Elev, student sau profesor la o instituție educațională acreditată de Ministerul Învățământului în vârstă de peste 18 ani. Această calitate se dovedește cu un carnet/adeverință de elev/student, sau legitimație/adeverință de serviciu vizată pentru anul școlar curent 2020/2021. Semnarea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este o condiție. Datele dvs. vor fi păstrate cu mare atenție și sunt necesare pentru a putea dovedi dreptul de a beneficia de această reducere educațională.

Promoția se cumulează cu alte oferte/promoții/reduceri, excepție făcând alte programe educaționale.

La ce modele se aplică reducerea și pe ce perioadă?

Promoția durează până pe 31 martie 2021 (inclusiv).
Oferta este valabilă pentru toate produsele din categoria Mac ( calculatoare portabile sau de birou, din seria: MacBook, MacBook Air (cu exceptia MacBook Air non retina - mqd32), MacBook Pro, iMac,iMac Pro, Mac Pro si Mac mini) + Gama de accesorii proprie iSTYLE.

Pot să comand o configurație personalizată cu această reducere?

Da, configurațiile personalizate fac obiectul acestei promoții.

Pot cumpăra în rate?

Da, produsele din această campanie se pot achita în rate, acest lucru depinzând doar de tipul cardului bancar folosit.

Dacă nu dețin un card bancar de credit, cum pot sa obțin finanțarea?

Puteți obține un credit bancar direct în magazinele, prin intermediul partenerilor financiari: Unicredit Consumer Financing și Cetelem.

Pot achizitiona produsul si prin programul de Trade-In?

Sigur. Dacă ai un produs vechi pe care vrei sa îl valorifici, vino cu el in magazinele iSTYLE unde acesta o să fie analizat și evaluat de către consultanții nostri. Mai multe detalii despre program sunt disponibile aici:https://istyle.ro/trade-in/

Se poate emite factura pe firmă?

Nu, factura trebuie emisă pe numele persoanei fizice, care a împlinit deja vârsta de 18 ani și care îndeplinește condițiile necesare specificate la prima întrebare. Numele de pe factură trebuie să fie același cu cel de pe legitimație/carnet/adeverință.

Cum se face comanda online?

Pentru a beneficia de oferta online, trebuie să vă creați cont la magazinul nostru virtual (dacă nu aveți deja). După crearea contului trebuie sa vă logați și să accesați sectiunea Contul meu > Încarcă fișierul unde trebuie să urcați o copie (scan sau poză lizibilă) a cardului/legitimației/adeverinței. De asemenea trebuie trimisă o copie (scan sau poză lizibilă) a notei informative semnate de aceeași persoană cu cea al cărui act a fost atașat mai sus. Nota informativă poate fi descărcată de aici. Asigurați-vă că înainte de a semna nota informativă ați citit Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal. După verificarea celor două documente pe care le-ați trimis în momentul în care sunteți autentificat în cont veți putea plasa comanda cu prețul promoțional al produsului din promoție selectat.

iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!