De ce Mac?

Ușor de utilizat

macOS are o interfață minimalistă, optimizată și ușor de utilizat, ceea ce face operarea unui Mac extrem de intuitivă, chiar și pentru un începător. Datorită faptului că Apple proiectează și construiește unitar hardware-ul și software-ul, acestea beneficiază de un nivel de integrare de neatins pentru orice alt producător din industrie, tradus în sintagma “pur și simplu funcționează” .
În plus, protecția încorporată previne apariția programelor malware și vă protejează împotriva virușilor PC.

Pentru că îl poți folosi toată ziua

Portabilele Mac sunt concepute pentru mobilitate maximă, ceea ce include o autonomie extrem de generoasă a bateriei. MacBook Air, de exemplu, îți permite până la 12 ore între incarcari ( să îl foloseșți efectiv, inclusiv cu navigare wireless pe internet). Practic, cu un Mac, ai toată ziua să-ți pui planurile în practică.

Rezistă la cele mai solicitante materii

Un Mac este construit să reziste. Designul solid din aluminiu este stilat, durabil și gata să suporte rigorile vieții studențești. Este subțire ca o lamă și ușor ca un fulg, pentru a-l putea lua în rucsac oriunde te-ar purta orarul zilei, fără a te cocoșa.

Extracuriculare și extraordinare

Un Mac este excelent nu doar pentru ore, dar și pentru tot ceea ce faci în afara acestora. Filmează și editează un scurtmetraj în campus, transformă-ți camera de cămin într-un studio de înregistrare audio sau relaxează-te cu rețele de socializare și jocuri captivante. În App Store pentru Mac vei găsi cu siguranță o aplicație pentru orice îți place să faci.

De ce Mac pentru şcoală?

Regulamentul campaniei de reduceri promoţionale

Întrebări puse frecvent

+Cine poate beneficia de promoție?
Elev, student sau profesor la o instituție educațională acreditată de Ministerul Învățământului în vârstă de peste 18 ani. Această calitate se dovedește cu un carnet/adeverință de elev/student, sau legitimație/adeverință de serviciu vizată pentru anul școlar curent 2018/2019. Semnarea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este o condiție. Datele dvs. vor fi păstrate cu mare atenție și sunt necesare pentru a putea dovedi dreptul de a beneficia de această reducere educațională. <

Promoția se cumulează cu alte oferte/promoții/reduceri, excepție făcând alte programe educaționale.
+La ce modele se aplică reducerea și pe ce perioadă?
Promoția durează până pe 30 iunie 2020 (inclusiv).
Oferta este valabilă pentru toate produsele din categoria Mac ( calculatoare portabile sau de birou, din seria: MacBook, MacBook Air (cu exceptia MacBook Air non retina - mqd32), MacBook Pro, iMac,iMac Pro, Mac Pro si Mac mini) + Gama de accesorii proprie iSTYLE.
+Pot să comand o configurație personalizată cu această reducere?
Da, configurațiile personalizate fac obiectul acestei promoții.
+Pot cumpăra în rate?
Da, produsele din această campanie se pot achita în rate, acest lucru depinzând doar de tipul cardului bancar folosit.
+Dacă nu dețin un card bancar de credit, cum pot sa obțin finanțarea?
Puteți obține un credit bancar direct în magazinele, prin intermediul partenerilor financiari: Unicredit Consumer Financing și Cetelem.
+Pot achizitiona produsul si prin programul de Trade-In?
Sigur. Dacă ai un produs vechi pe care vrei sa îl valorifici, vino cu el in magazinele iSTYLE unde acesta o să fie analizat și evaluat de către consultanții nostri. Mai multe detalii despre program sunt disponibile aici:https://istyle.ro/trade-in/
+Se poate emite factura pe firmă?
Nu, factura trebuie emisă pe numele persoanei fizice, care a împlinit deja vârsta de 18 ani și care îndeplinește condițiile necesare specificate la prima întrebare. Numele de pe factură trebuie să fie același cu cel de pe legitimație/carnet/adeverință.
+Cum se face comanda online?
Pentru a beneficia de oferta online, trebuie să vă creați cont la magazinul nostru virtual (dacă nu aveți deja). După crearea contului trebuie sa vă logați și să accesați sectiunea Contul meu > Încarcă fișierul unde trebuie să urcați o copie (scan sau poză lizibilă) a cardului/legitimației/adeverinței. De asemenea trebuie trimisă o copie (scan sau poză lizibilă) a notei informative semnate de aceeași persoană cu cea al cărui act a fost atașat mai sus. Nota informativă poate fi descărcată de aici. Asigurați-vă că înainte de a semna nota informativă ați citit Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal. După verificarea celor două documente pe care le-ați trimis în momentul în care sunteți autentificat în cont veți putea plasa comanda cu prețul promoțional al produsului din promoție selectat.