Viața este mai ușoară
cu iPhone.
Și asta începe imediat ce îl porniți.
iPhone Hero
Puteți chiar să aduceți vechiul smartphone Android pentru a profita de programul Trade-In și să obțineți o reducere de 1 208 Lei la achiziția noului iPhone.*
Detalii

Valoarea exprimată are caracter informativ, reprezentând suma maximă pe care un client o poate primi pentru un Samsung Galaxy Note 10 Lite 128GB N770F second hand. Valoarea finală o puteți afla în cel mai apropiat magazin iSTYLE. Regulamentul poate fi găsit aici.

Va fi ușor să treceți la iPhone?
Da. Nu este nevoie să vă salvați datele înainte de a trece de la Android la iOS. Trebuie doar să descărcați aplicația Move to iOS din Magazinul Google Play și vă va transfera în siguranță conținutul - de la fotografii și videoclipuri la contacte, mesaje și aplicații Google.
Switch to iOS
iPhone va fi ușor de utilizat?
Desigur. Ușurința de utilizare este esențialul a tot ceea ce Apple creează, iar iOS este proiectat să fie atât simplu cât și intuitiv. Cu doar o privire poți face plăți cu ajutorul Apple Pay. Cereți lui Siri să efectueze apeluri sau să trimită texte atunci când aveți mâinile ocupate. Sau tastați doar glisând de la o literă la alta. Puteți întotdeauna apela la aplicația Sfaturi pentru a obține și mai multe de la dispozitiv.
Easy to use
De ce oamenii iubesc atât de mult camerele foto?
iPhone oferă cea mai bună experiență foto de pe un smartphone. Și camerele continuă să se îmbunătățească. Modul Portret creează un efect de profunzime a câmpului, astfel încât subiecții sunt cu adevărat evidențiați. Iluminare portret vă permite să alegeți dintre efectele cool care vă fac fotografia mai dramatică. iPhone 11 și iPhone 11 Pro duc lucrurile și mai departe, permițându-vă să filmați videoclipuri de cea mai înaltă calitate cu un smartphone. Și vă oferă și modul Noapte, pentru imagini frumoase în condiții de iluminare foarte slabă.
App Store
Ce face iPhone-ul atât de rapid?
Fiecare iPhone are un cip Apple creat pentru performanță - de fapt, cele mai noi modele iPhone au cel mai rapid cip care a fost vreodată într-un smartphone. Deoarece aceste cipuri sunt atât de eficiente, iPhone oferă o autonomie incredibilă a bateriei. De asemenea, învață din rutina ta zilnică de încărcare pentru a reduce îmbătrânirea bateriei. Combinați toate acestea cu cele mai recente actualizări iOS, care vă oferă funcții inteligente noi și tot ceea ce faceți pe iPhone se simte rapid și fluid.
Power
Cum ajută iPhone păstrarea informațiile mele personale private?
Spre deosebire de multe alte telefoane, datele importante de pe iPhone-ul dvs. sunt criptate de la început, apoi protejate de parola dvs., Touch ID sau Face ID. Aplicațiile Apple precum Maps și Safari vă ajută să păstrați private toate locurile pe unde mergeți și site-urile pe care le vizitați. Apple nu va oferi informațiile dvs. nimănui pentru niciun motiv. Și actualizările software, care sunt foarte ușor de instalat ajută, la protejarea dispozitivului și a datelor dvs. împotriva amenințărilor de securitate.
Security
Ce face Mesaje atât de grozav?
Aplicația Mesaje este simplă, puternică și mai expresivă ca niciodată. Puteți deveni un Animoji. Creați-vă propriul Memoji pentru a vă potrivi personalitatea și starea de spirit. Și chiar trimiteți și primiți bani cu Apple Pay. Toate conversațiile dvs. sunt private, deoarece fiecare mesaj este criptat de la un capăt la altul. Și puteți folosi și alte aplicații precum WeChat, WhatsApp sau Facebook Messenger.
App Store
Ce face App Store-ul mai bun?
Avem o echipă de editori full-time, care sunt experți în lumea aplicațiilor. Aleg dintre milioane de aplicații și jocuri pentru a vă ușura vouă sarcina de a vă găsi noile favorite. Ei testează noile aplicații pentru a se asigura că fac ceea ce spun dezvoltatorii. Și îți oferă și povești, care merită citite, despre dezvoltatorii inovatori și cultura aplicațiilor. De asemenea, impunem ca aplicațiile să vă solicite permisiunea dacă doresc să vă acceseze informațiile personale.
App Store

Ce iPhone ți se potrivește?

iPhone 11 Pro

Începând de la 5 499 Lei

 • Trei camere de 12 MP cu teleobiectiv, obiectiv larg și ultra larg
 • Până la 20 de ore de redare video
 • Rezistent la apă la o adâncime de 4 metri, până la 30 de minute
 • 5,8”/6,5" Ecran Super Retina XDR

iPhone 11

Începând de la 3 849 Lei

 • Două camere de 12 MP cu obiectiv larg și ultra larg; mod Noapte
 • Până la 17 de ore de redare video
 • Rezistent la apă la o adâncime de 2 metri, până la 30 de minute
 • 6,1” Ecran Liquid Retina HD

iPhone SE

Începând de la 2 449 Lei

 • O cameră de 12 MP cu obiectiv larg
   
 • Până la 13 de ore de redare video
 • Rezistent la apă la o adâncime de 1 metru, până la 30 de minute
 • 4,7” Ecran Retina HD   

iPhone XR

Începând de la 2 999 Lei

 • Trei camere de 12 MP cu teleobiectiv, obiectiv larg și ultra larg
 • Până la 16 de ore de redare video
 • Rezistent la apă la o adâncime de 1 metru, până la 30 de minute
 • 6,1” Ecran Liquid Retina HD
Programe financiare
Cumpără iPhone-ul tau preferat cu plata până la 18 rate cu 0% dobândă.
Detalii
Trade-In
Noile și uimitoarele produse
Apple sunt mai accesibile ca oricând.
Detalii
iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!