Program de loialitate iSTYLE

Condiții generale de utilizare a cardurilor electronice iSTYLE

Pentru că ești clientul nostru, am decis să te răsplătim. Astfel, pentru loialitate ta îți oferim posibilitatea de a te înrola în clubul iSTYLE.

Vino în magazinele iSTYLE sau accesează www.istyle.ro, achiziționează produse, iar noi te răsplătim cu puncte pe care le poți transforma în reduceri la produsele tale preferate, cu ocazia urmatoarelor achizitii pe care le vei efectua.

Poți solicita înregistrarea în programul de loialitate iSTYLE dupa prima achiziție. Înregistrarea în program presupune crearea unui cont de client în care poți să urmărești atât intrările sub formă de puncte, cât și tranzacțiile în cadrul cărora ai optat pentru utilizarea acestora. Astfel, poți să îți planifici mult mai bine investițiile.

Înregistrarea în cadrului acestui program este condiționată de exprimarea consimțământului privind utilizarea datelor cu caracter personal, inclusiv pentru comunicari de marketing. iSTYLE Retail S.R.L. este înregistrată în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 30401.

 1. Termenii reglementează utilizarea programului de loialitate iSTYLE, aparținând iSTYLE Retail S.R.L., societate ce are sediul social în Calea Floreasca, Nr. 246C, Camera M1, Etaj 18, București, Sector 1, având Cod unic de înregistrare: RO12331709, fiind înregistrată în Oficiul Registrului Comerțului de pe langă Tribunalul București sub nr. J40/9507/1999. ( denumit în continuare “iSTYLE”)
 2. Prin înregistrarea în programul de loialitate iSTYLE, membrilor li se permite să colecteze puncte pentru achiziții făcute direct în magazine, cât și plasând comenzi online pe www.istyle.ro, atât pe teritoriul României, cât și în magazinele din reteaua iSTYLE din Slovacia, Ungaria, Republica Cehă, Croația, Slovenia, Serbia, Bulgaria și Macedonia, identificate prin urmatoarele sigle:
  Sigla iStyle

  Sigla iStyle
 3. Punctele de loialitate sunt încărcate în contul clientului atunci când acesta cumpără bunuri sau servicii pentru care nu beneficiază de alte reduceri, puncte sau alte beneficii. Acumularea punctelor de loialitate se realizeaza dupa înregistrarea în program. Achizițiile realizate anterior acestui moment nu se vor lua în calcul. Acestea se calculează în funcție de tipul bunurilor si serviciilor achiziționate, după cum urmează:

  Calculatoare Apple 1 %, Apple iPod 1 %, Apple iPad 1 %, Apple iPhone 1 %, Apple Watch 1 %, Accesorii Apple 5 %, Accesorii non Apple 5 %, Asistenta tehnica 10 %.
 4. Procentele se aplică la suma plătită pentru fiecare produs si serviciu din categoriile de mai sus, valoarea acestor procente fiind convertită în puncte la o rată de 1:1. (1 leu = 1 punct).

  Exemplu reprezentativ:

  Pentru achizitia unui telefon iPhone, care este oferit spre vanzare consumatorului la pretul de 3 000 lei, produs care nu face parte din nicio promotie, clientul iSTYLE care s-a inregistrat si a confirmat inrolarea in cadrul programului de loialitate primeste 30 de puncte, reprezentand 1% din pretul produsului.

  Cele 30 de puncte se pot utiliza ulterior pentru achizitii din cadrul magazinelor iSTYLE de pe teritoriul Romaniei, avand valoarea de 30 de lei.
 5. În cazul în care pe factura fiscală există atât bunuri si / sau servicii care beneficiază de o reducere de preț, cât și bunuri si/ sau servicii la preț întreg, clientul nu poate beneficia de puncte de loialitate
 6. În cazul în care au fost create mai multe conturi pentru acelaşi client, clientul se va adresa unui consultant iSTYLE pentru a indica ce cont doreşte să păstreze, astfel încât să se poată face transferul de date, respectiv puncte de loialitate. În caz contrar, există riscul ca punctele aferente unora dintre conturi să nu poată fi folosite / să se piardă.
 7. La orice achiziție de bunuri sau servicii din magazinele iSTYLE, clientul poate solicita înregistrarea în programul de loialitate iSTYLE (nu se acumulează puncte pentru această primă achiziție). La finalul zilei în care a făcut solicitarea, iSTYLE va trimite clientului un e-mail de confirmare pentru programul de loialitate. Confirmarea se face prin accesarea unui link, ce va fi indicat în e-mail.
 8. După ce iSTYLE primeşte confirmarea și acceptă înregistrarea, va genera un card electronic de fidelizare, care poate fi salvat în portofelul electronic pe iPhone. Accesând acest card în portofelul electronic, clientul poate verifica oricând numărul actual de puncte de loialitate.
 9. Numarul actualizat de puncte poate fi verificat și in magazinele iSTYLE, solicitand unui consultant sa verifice contul dumneavoastra.
 10. Clientul va acumula puncte de loialitate începând cu urmatoarea achizitie dupa inrolarea sa in program. Titularul de cont va acumula puncte doar pentru propriile achizițiile, nu şi pentru cele ale altor persoane.
 11. Clientul poate utiliza punctele pentru a obține reduceri de prețuri la achizițiile din magazinele iSTYLE din România. Reducerea poate să reprezinte maxim 50% din valoarea bunurilor achiziționate.
 12. Pentru produsele achizitionate folosind punctele de loialitate accumulate anterior nu se ofera puncte.
 13. Valoarea punctelor nu poate fi plătită clientului în numerar. Acestea pot fi utilizate doar ca o reducere pentru noi achiziții, la o rată de 1 punct = 1 leu.
 14. Punctele acumulate pot si utilizate pentru a obține reduceri de preț în termen de un an de la data la care acestea au fost încărcate în contul clientului. După termenul de un an, acestea vor fi şterse din cont.
 15. La returnarea bunurilor achizitionate online pentru care clientii au primit puncte, punctele respective vor fi anulate din contul de client.
 16. La inchiderea contului, valoarea punctelor nu se returneaza sub forma de numerar.
 17. iSTYLE își rezervă dreptul de a renunța la Programul de loialitate, fără a indica nici un motiv. De la data comunicată ca sfârșit al programului, nu va mai fi posibilă acumularea de noi puncte în contul de client. Clientul va putea utiliza punctele acumulate până la acea dată în termen de trei luni de la sfârșitul Programului de loialitate.
 18. iSTYLE își rezervă dreptul de a bloca imediat contul de client dacă termenii de utilizare sunt încălcați sau dacă titularul contului solicită blocarea.
 19. iSTYLE își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii. Aceste modificări vor fi anunțate pe site-ul companiei, cat si in magazinele particpante cu cel puțin o lună înainte de implementarea acestora, astfel încât titularii să poată utiliza punctele conform termenilor și condițiilor agreate.

In cazul in care esti client iSTYLE, insa nu te-ai inrolat in programul de fidelitate, poti solicita acest lucru in orice magazin iSTYLE din Romania. Consultantii de vanzari vor inregistra cererea, iar, dupa ce vei confirma contului de fidelitate (prin acceptarea termenilor si conditiilor, conform cu mailul primit) vei putea sa cumulezi puncta pentru fiecare achizitie ce urmeaza a fi facuta, conform cu schema prezentata mai sus)

Pentru achizitiiile realizate anterior momentului de confirmare a contului de client nu se vor acorda puncta.

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Anexă 1:

Prin prezența anexă modificăm punctul 2 al documentului ce prezintă Programul de loialitate iSTYLE.

Astfel, introducem aditional o serie de beneficii pentru clienții înrolați în cadrul programului de fidelitate pentru perioada Iulie- Septembrie 2020. Aceste beneficii pentru membri se schimbă în mod regulat şi perioadele promoţionale variază.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage beneficiile adiționale în orice moment în timpul perioadei de ofertă

Pentru perioada următoare clienții înregistrați în cadrul programului de fidelitate vor putea beneficia de următoarele:

Ofertele valabile în perioada 15.07 - 31.07.2020

1. 20% reducere pentru gama de accesoriile marca proprie iSTYLE

2. Asistență tehnice gratuită - Curățare și diagnoză pentru dispozitivele Apple – atât cele care sunt în garanție, cât și cele din afară perioadei de garanție. Acest serviciu se realizează în limita timpului disponibil, de către echipa de Service iSTYLE, exclusive în locația iSTYLE din Stradă Vulturilor 98, București

Ofertele valabile în perioada 1.08 - 30.08.2020

1. Setarea inițială a dispozitivului achiziționat din cadrul magazinelor iSTYLE ( laptopuri Mac/ tablete iPad/ telefoane iPhone/ ceasuri Apple Watch)

2. 20% discount pentru pachetele iSTYLE Comfort

Servicii adiționale oferite gratuit, în perioada 15.07- 31.10. 2020

1. Diagnoză gratuită a produsului tău Apple, în a 11 luna de la achiziție ( pentru persoanele juridice) sau a 23- a luna de la achiziție ( pentru persoanele fizice) – detalii referitoare la procedura de trimitere a produsului în service se obțin de la departamentul de Service iSTYLE - prin trimiterea unui email către service@istyle.ro

2. Serviciul de returnare a produselor achiziționate online în oricare locație iSTYLE

3. Newsletter lunar cu informații utile despre dispozitivele Apple

Program de loialitate