Casti Over-Ear Beats Solo Pro Wireless Noise Cancelling, Rosu

SKU
MRJC2ZM/A

SAU PLĂȚIȚI ÎN

3 x

4 x

PRIN CARD BANCAR DE DEBIT

 
Rate lunare de la
Mai multe detalii >
Acest produs nu este in stoc. Te rugăm să alegi un produs similar!

Vezi produse similare

AirPods Pro cu caseta de încarcare MagSafe
AirPods Pro cu caseta de încarcare MagSafe
Preț promoțional 1 199,00 Lei
Preț de listă 1 349,00 Lei

Disponibil

AirPods (gen.3)
AirPods (gen.3)
949,00 Lei

Disponibil

Casti In-Ear Beats Studio Buds True Wireless, Noise Cancelling, Negru
Casti In-Ear Beats Studio Buds True Wireless, Noise Cancelling, Negru
Preț promoțional 599,00 Lei
Preț de listă 749,99 Lei

Disponibil

Detalii

Sună inspirat

Lasă-te inspirat de căștile audio wireless Solo Pro. Pentru a-ți oferi exact sunetul pe care îl dorești, Solo Pro are două moduri de ascultare: Pure ANC (Pure Adaptive Noise Canceling - anularea adaptivă pură a zgomotului) îți permite să te scufunzi complet în sunet, pentru a te concentra asupra creației, în timp ce modul Transparență te ajută să păstrezi contactul cu împrejurimile. Fiecare detaliu al noilor Solo Pro a fost gândit cu grijă, până la modul intuitiv prin care căștile se pornesc și se opresc prin pliere. În plus, grație celor până la 22 de ore de ascultare, te poți bucura de muzică toată ziua, oriunde te-ar purta aceasta.

Controlează-ți sunetul

Solo Pro beneficiază de o platformă acustică avansată cu sunet puternic, generator de emoție, și tonalitate echlibrată. Construind pe baza sunetului multipremiat al căștilor Solo3 Wireless, am reproiectat și actualizat profilul de sunet pentru a optimiza experiența de ascultare. Cu două moduri distincte de ascultare, puteți alege dacă doriți să “blocați” lumea înconjurătoare sau nu.

Pure ANC

Modul Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) blochează în mod activ zgomotul exterior și utilizează calibrare audio în timp real pentru a menține claritatea, gama și emoția, oferindu-ți spațiul de care aveți nevoie pentru a crea și a găsi inspirație. Această funcționalitate identifică cu precizie, în mod continuu, sunetele externe pentru a le bloca și optimizează automat sunetul produs pentru a-ți oferi o experiență de ascultare premium, adaptată în timp real la felul în care porți căștile.

Intersecția dintre stil și confort

Procesul de design a fost axat pe ergonomie, pentru a asigura o confortul la purtarea îndelungată. Brațele metalice laterale au o rezistență sporită și sunt ajustabile, în vreme ce comenzile sunt integrate perfect în cupele auriculare pentru ușurința utilizării, cu un finisaj minimalist și stilat. Rezultatul? Un corp robust, dar elegant, care dă o senzație de sofisticare.

Energia care inspiră

Solo Pro sunt primele căști Beats care se pornesc și se opresc prin simpla depliere și pliere, pentru utilizare intuitivă. Energia de a inspira este dată de cele pâna la 22 de ascultare normală, având activat oricare dintre modurile Pure ANC și Transparență. Atunci când oprești ambele moduri, vei obține o autonomie de până la 40 de ore în modul de alimentare extinsă. Când baterie este slabă și ai nevoie rapid de un plus de energie, încărcarea Fast Fuel de 10 minute îți oferă 3 ore de redare.

Păstrează conexiunile. Exprimă-ți creativitatea.

Cu tehnologia Bluetooth Class 1, aceste căști audio wireless oferă o rază extinsă de acțiune și mai puține întreruperi, pentru a rămâne conectate indiferent unde te-ar purta treburile cotidiene. Un accelerometru pentru detectarea vorbirii și două microfoane cu tehnologie de formare a fasciculului îți monitorizează vocea și filtrează sunetul exterior pentru o calitate excepțională a apelurilor. Comenzile perfect integrate îți permit să preiei apeluri, să sari peste melodii și să controleți volumul direct de pe cupa auriculară. Iar configurarea căștilor este instantanee: este suficient să le depliezi pentru a le porni, și se vor conecta apoi automat la Apple Watch, iPad sau Mac.

E suficient să-i ceri lui Siri

Vorbitul cu asistentul tău personal preferat este mai ușoară ca nicidată. Este suficient să spui “Hey Siri” pentru activarea vocală a asistenței, fără a trebui să-ți folosești iPhone-ul. 3 Propulsat de noul cip pentru căști audio Apple H1, Solo Pro oferă o conexiune wireless mai rapidă și mai stabilă pentru dispozitivele tale.

CONȚINUT PACHET

Căși audio wireless Solo Pro Wireless Headphones
Husă de transport
Cablu de încărcare Lightning – USB-A
Documentație

Mai multe informatii

Producator
Beats by Dr. Dre
Culoare
Roșu
Conectivitate
Bluetooth
Tip căști
On-Ear

Product declaration