Am făcut din înțelegerea ecosistemului Apple scopul principal al companiei noastre și, din acest motiv, vă putem ajuta să implementați și să administrați dispozitivele iOS și macOS în organizația dumneavoastră, indiferent de structura sa actuală.

Consultanță și proiectare

Ne bazăm pe experiența îndelungată și proiectele implementate cu succes atunci cănd spunem că putem pune la punct nu doar un set-up de produs, căt un flux de lucru, dezvoltat pentru imbunatățirea activității, luănd în calcul variabile precum infrastructura disponibilă, spațiul de stocare, hardware-ul și licențierea software necesară.

Finanțare

Maximizați-vă bugetul cu o ajutorul unei finanțari flexibile. Va oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră și optiuni de leasing operațional, astfel încât să dispuneți de cele mai recente tehnologii fără a vă afecta fluxul de numerar.

Închiriere

Aveți nevoie de dispozitive sau stații de lucru pentru o perioadă scurtă de timp sau pentru o echipă sau un angajat temporar? Aveți nevoie de un kit suplimentar pentru a vă ajuta să treceți printr-o perioadă dificilă? Vă putem oferi desktopuri și notebookuri Mac, în funcție de proiectul la care lucrați.

Trade-in

Prin intermediului programului de Trade-in vă puteți reînnoi flota de dispozitive mult mai avantajos. Acestea sunt evaluate, urmând ca suma ofertată să se scadă din valoarea produselor nou achiziționate. Vă oferim astfel o soluție mai facilă de schimbare a flotei actuale de dispozitive Apple (și nu numai Apple) cu o flotă nouă, achitând doar diferența de preț.

Implementare & Integrare

Atunci când vine vorba de instalarea noilor echipamente, facem totul pentru a ne asigura că implementarea se face cât mai repede posibil și cu perioade de întrerupere minime, lucrând alături de managerul dumneavoastră de proiect sau furnizând propriul nostru responsabil. Livrăm toate dispozitivele la birourile sau în mâinile utilizatorilor, implementăm soluții MDM (Mobile Device Management) și ne asigurăm că totul este integrat cu sistemele și dispozitivele existente. Vă înregistrăm, de asemenea, dispozitivele în cadrul programului Apple DEP (Device Enrolment Program).

Training

Oferim formare profesională standard sau personalizată pentru implementarea tehnologiei Apple și a aplicatiilor de gestionare a dispozitivelor mobile. Cursurile vă asigură că utilizatorii finali și personalul tehnic sunt pe deplin la curent cu dispozitivele și aplicațiile noi și știu să profite cât mai mult de ele, astfel încât productivitatea să aibă numai de câștigat.

Service

În calitate de Apple Authorised Service Provider, suntem specializati în reparații rapide și fiabile ale dispozitivelor Apple, atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia. Vă putem oferi abonamente de service personalizate prin care putem să colectăm, să reparăm și să trimitem echipamentul înapoi în termenul stabilit contractual sau chiar să oferim service “la fața locului”, acolo unde este necesar.

Suport tehnic

Dacă nu știți ce să faceți cu dispozitivul dumneavoastră într-o anumită situație sau întâmpinați o problemă tehnică minoră, nu trebuie să mergeți la un centru de service. Oferim asistență telefonică clienților noștri business.

MDM & DEP

Instalarea, distribuirea, gestionarea și rechemarea dispozitivelor mobile reprezintă o activitate complexă și laborioasă, care trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Apple DEP (Device Enrolment Program) vă ofera o modalitate simplificată de configurare, implementare și controlare a dispozitivelor iOS și macOS deținute de companie. De asemenea, puteți utiliza Apple DEP pentru a automatiza înscrierea în programul de management al dispozitivelor mobile (Mobile Device Management). MDM (Mobile Device Management): vom instala sistemul de management al dispozitivelor mobile (MDM) ales de dumneavoastră și vă veți putea înregistra dispozitivele dorite în sistem pentru a ști unde și cum sunt utilizate și pentru a avea în orice moment control asupra lor.