Tehnologie concepută pentru oricare dintre modalitățile în care angajații dumneavoastră doresc să lucreze.

iPhone, iPad și Mac oferă cele mai bune instrumente pentru afaceri. Ele ajută angajații să rezolve problemele în mod creativ, să fie productivi oriunde s-ar afla și să colaboreze mai eficient. Platformele hardware puternice și versatile creează un mediu unic pentru a crea aplicații personalizate pentru compania dumneavoastră. Și puteți găsi peste 235.000 de aplicații de afaceri pe App Store - mai multe decât pentru orice altă platformă mobila.

Produsele noastre sunt construite pentru a fi cele mai bune pentru mediul de afaceri.

Software-ul este puternic și intuitiv. Produsele sunt sigure, fiabile, compatibile cu orice mediu de birou și ușor de instalat. Toate produsele pe care le oferim lucrează împreună perfect, oferindu-vă o experiență mobilă care vă pune la dispoziție informațiile de care aveți nevoie, exact când aveți nevoie.

O interfață intuitivă, familiară.

Produsele Apple sunt intuitive și ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că acestea sunt, de asemenea, ușor de integrat în afacerea dumneavoastră. Interfața permite angajaților să utilizeze acțiuni familiare pentru a colabora, a se organiza și a se adapta mai repede la noile programe și proceduri. Fiecare iPhone, iPad și Mac au caracteristici puternice de asistență pentru vedere, auz și abilități motorii, astfel încât acestea să fie accesibile tuturor

Hardware puternic. Rezultate pe măsură.

Noi nu recomandăm doar un software excelent, ci un software anume proiectat pentru cel mai puternic hardware. Senzorii încorporați în iPhone și iPad le permit aplicațiilor iOS să utilizeze date cum ar fi localizarea și proximitatea pentru a oferi o experiență intuitivă, personalizată pe care nici o altă platformă nu o poate egala. Procesoarele puternice, proiectate de Apple în fiecare iPad și iPhone, împing limitele tehnologiilor de ultimă oră, precum realitatea augmentată și “machine learning”.

Siguranță cu premeditare.

Produsele Apple sunt proiectate pentru a fi simple, intuitive, capabile și nu în ultimul rând, sigure. iOS și macOS sunt construite pe o fundație UNIX, făcându-le pe amândouă stabile și robuste. În mod constant, informațiile sunt criptate la nivel de sistem, atât în starea de repaus cât și în tranzit, pentru a proteja datele corporative. Actualizările software regulate protejează iOS și macOS de amenințările la adresa securității. Face ID și Touch ID utilizează chipul sau amprenta dumneavoastră pentru a vă debloca dispozitivul și pentru a autentifica aplicațiile. În plus, atât aplicațiile terțe, cât și cele integrate, pot accesa date numai dacă le autorizați.

Compatibil cu sistemele dumneavoasta existente.

iOS și macOS sunt construite pentru a se integra cu cele mai uzuale sisteme de productivitate și colaborare folosite în organizațiile din ziua de azi, inclusiv Microsoft Office și Google G Suite. Produsele Apple funcționează perfect cu servicii cheie de infrastructură precum Microsoft Exchange pentru e-mail și calendar, precum și cu rețele wireless și soluții VPN de la Cisco. Când angajații schimba un dispozitiv cu unul de la Apple, funcția încorporată de migrare de pe pe Windows sau Android face ca mutarea datelor să fie simplă.

Optimizarea implementării și a gestionării.

Este ușor să implementați și să gestionați dispozitivele Apple chiar și la cea mai mare scară. Fiecare iPhone, iPad și Mac poate fi setat și configurat automat - eliminând necesitatea ca departamentul IT să se ocupe de fiecare dispozitiv individual. De asemenea, IT-ul poate “împinge” aplicațiile direct pe dispozitive, iar angajații pot personaliza dispozitive Apple deținute de companie prin adăugarea de aplicații proprii.

O investiție inteligentă

Pentru a asigura longevitatea produselor, Apple testează hardware-ul în laborator folosind metode care imită experiențele din lumea reală. Programe precum AppleCare prelungesc durata de viață a hardware-ului dumneavoastra dacă ceva nu merge bine. Siguranța încorporată și actualizările software regulate păstrează produsele la zi, le protejează de viruși costisitori și ușurează volumul de muncă pentru IT. Și pentru că oamenii sunt deja familiarizați cu produsele Apple, angajații nu au nevoie de ajutor din partea departamentului IT pentru a se acomoda cu dispozitivele, reducând în final costurile generale ale forței de muncă.

Dispozitive care sunt și mai bune împreună.

Toate dispozitivele Apple sunt familiare instantaneu, vin cu multe caracteristici și aplicații comune încorporate și funcționează împreună pentru a vă ajuta să fiți mai eficienți. Puteți începe un proiect de lucru pe iPad sau iPhone și îl puteți termina pe Mac. Cu AirPlay, puteți transmite prezentări de pe Mac, iPhone și iPad pe un televizor sau către un proiector, folosind Apple TV-ul. Iar AirDrop vă permite să trimiteți documente importante între orice dispozitive Apple.