Mac: 6 aplicații care îți vor face viața mult mai ușoară

„Cum aș fi putut trăi fără această aplicație”, te miri și îți amintești de acele zile în care viața ta era incredibil de banală și plictisitoare. Da, există aplicații care te fac să exclami uau! și care îți oferă o experiență de un cu totul alt nivel în utilizarea dispozitivelor Mac.

aplicații pentru mac

aplicația amphetamine

Amphetamine - Pentru maratoniștii (de Netflix)

Mac este un instrument excelent atunci când dorești să îți petreci ziua făcând binging. Și să fim sinceri, chiar și să-ți ridici mâna ca să-ți „trezești” Mac-ul din modul sleep poate fi epuizant în acele zile leneșe. Aici intră în scenă aplicația Amphetamine: aceasta împiedică computerul să intre în modul sleep, să pornească screensaver-ul sau întunecarea automată. Iar aplicația este gratuită.

tweetbot

Tweetbot 3 – Pentru păsările ciripitoare (de pe Twitter)

Dacă informația este viața ta și petreci mult timp cercetând noi tendințe sau dacă hobby-ul tău preferat este să te implici în dispute înflăcărate... atunci ai nevoie de un loc confortabil pentru viața ta pe Twitter. Tweetbot îți oferă mai multe coloane și ferestre, un instrument pentru a stoca hashtag-uri, utilizatori sau cuvinte cheie. Și arată minunat pe Mac! Această aplicație este disponibilă pentru doar 49,99 lei.

magnet

Magnet – Pentru cei cu capacități de multitasking

Dacă dorești să îți menții spațiul de lucru organizat și să îl utilizezi astfel încât să-și maximizeze valoarea, încearcă Magnet. Pur și simplu trage de o fereastră și secționeaz-o în părți organizate: 2, 3 sau 4. Dacă te-ai chinuit cu opțiunea de split view a Mac-ului, această aplicație cu comenzi rapide personalizabile îți va face copierea, scrierea sau orice altă sarcină mult mai ușoară. Nu este o promisiune de neglijat, iar prețul este pe măsură: 9,99 lei.

pocket

Pocket – Pentru cititorii care nu prea au timp

Când dai de un articol interesant în drumul de la muncă spre casă, ce faci? Până acum o săptămână, noi ne trimiteam linkurile articolelor pe Facebook (da, știm!), dar cu Pocket îți trimiți un link pe care îl poți găsi ulterior în mod convenabil salvat deoparte, în aplicația Pocket. Aplicația este gratuită cu o opțiune de abonament premium care îți oferă o interfață fără anunțuri și reclame.

bear notes

Bear Notes – Pentru cei care iau notițe

Luarea notițelor este noua modă, deoarece în timp ce îți iei notițe ești atent, prelucrezi mai bine informațiile și îți sporești funcțiile cognitive. Această aplicație minimalistă de preluare a notițelor îți permite să le marchezi, organizându-le mai bine printr-un hashtag. Aplicația este gratuită, iar versiunea pro îți permite sincronizarea între dispozitive, opțiuni avansate de export și diferite teme pentru aplicație.

GIF Brewery

GIF Brewery – Pentru iubitorii de GIF-uri

Dacă te-ai săturat de instrumentele online de creare a GIF-urilor, pline de reclame și cu un design de anii 90 – și vrei să duci crearea GIF-urilor la nivelul următor – GIF Brewery 3 este alegerea perfectă. Poți încărca videoclipuri de pe propriul dispozitiv sau de pe Youtube și poți crea un videoclip din imagini. În plus te poți înregistra pe Mac sau pe iPhone, iar aplicația te va ajuta să faci orice fel de magie de care ai nevoie, cu variații de lungime, cu suprapuneri și loop-uri. Aplicația este gratuită.