Noile Mac Pro și Pro Display XDR au devenit disponibile pentru achiziție la iSTYLE!

Așteptarea a luat sfârșit și noile Mac Pro și Pro Display XDR au devenit disponibile la iSTYLE pentru personalizare și cumpărare. Să vedem ce opțiuni au de oferit noile produse:

mac pro si xdr display pe o masa din lemn

Deși Apple a anunțat noul Mac Pro 2019 la WWDC în iunie, a fost nevoie de ceva timp pentru a continua cu producția, deoarece dispozitivul prezintă un design complet nou, dar care aduce încă aminte de variantele mai vechi Mac Pro.

xdr display si mac pro pe fundal alb

Învățând din lecțiile trecute, Apple a creat noul Mac Pro pentru a fi modular, actualizabil, personalizabil și capabil să se ocupe de unele dintre cele mai înalte componente disponibile pe piață. În selecția noastră, poți personaliza complet Mac Pro pentru a fi 100% potrivit pentru nevoile tale.

perspectiva din interiorul unui mac pro pe fundal alb

Paleta de selecție este destul de variată. Iată cum arată modelul de bază:

  • 3.5GHz 8-core Intel Xeon W processor with Turbo Boost up to 4.0GHz - upgradable to 2.5GHz 28-core Intel Xeon W with Turbo Boost up to 4.4GHz
  • 32 GB (4 x 8 GB) DDR4 ECC memory - upgradable to 1.5TB (12 x 128GB) DDR4 ECC memory
  • Radeon Pro 580X with 8GB of GDDR5 memory - upgradable to Two Radeon Pro Vega II Duo cards, each with 2 x 32GB HBM2 memory
  • 256GB SSD storage - upgradable to 4TB SSD storage
  • Este livrat fără Apple Afterburner - include un Apple Afterburner Card
  • Cadru din oțel inoxidabil cu picioare - Cadru din oțel inoxidabil cu roți
  • Magic Mouse 2 și Magic Keyboard cu tastatură numerică

o mana care tine un mac pro pe fundal alb

Apple a proiectat Mac Pro astfel încât atunci când este scoasă carcasa din aluminiu, să poată fi accesat complet sistemul. Apple a făcut placa de bază dual sided pentru a simplifica adăugarea și eliminarea componentelor la Mac Pro. Procesorul și placa grafică sunt localizate pe o parte, în timp ce hard-ul și memoria RAM sunt poziționate pe cealaltă parte.

Mergeți la pagina noastră Mac Pro pentru a personaliza și comanda propriul gadget sau vizitează oricare dintre magazinele noastre, unde colegii noștri dedicați te pot ajuta cu ușurință să găsești combinația care se potrivește cel mai mult dorințelor și nevoilor tale.

xdr display pe fundal alb

Noul Mac Pro nu ar reprezenta nimic fără ecranul Pro Display XDR, proiectat meticulos de Apple.

Apple a încetat să mai facă display-uri marca Apple după Apple Thunderbolt Display, producție care a fost întreruptă în 2016. Totuși, în 2019 au revenit pe piața de display-uri cu superbul Apple Pro Display XDR.

Potrivit Apple, Pro Display XDR este cel mai bun display prosumer din lume. La prima vedere prețul său poate părea ridicat, dar specificațiile și hardware-ul au fost create pentru a concura cu monitoarele profesionale de referință.

Este un display 6K Retina de 32 inci cu rezoluție 6016 x 3384, care oferă peste 20 de milioane de pixeli. Este super-sharp, cu luminozitate de 1000 nits și oferă experiență de vizionare de înaltă rezoluție, având un ecran cu 40% mai mare decât un display Retina 5K.

Pro Display XDR se potrivește cu Mac Pro, având aceeași carcasă din aluminiu. Poate fi achiziționat cu un suport Pro Stand opțional, care are un braț complex conceput pentru a contrabalansa display-ul.

xdr display pe fundal alb

Pro Stand oferă reglarea înclinării și înălțimii și permite utilizarea atât în modurile de peisaj cât și în modul portret. Pro Stand se atașează și se detașează cu ajutorul magneților. Există, de asemenea, un adaptor opțional de montare VESA, care poate fi schimbat cu suportul și care este vândut separat.

Pentru a reduce atenția și lumina reflectată, Apple a proiectat Pro Display XDR cu “industry leading anti-reflective coating”, cu o nouă opțiune mată, numită nano-textură, disponibilă sub forma unui upgrade.

Pro Display XDR se conectează la unitate folosind un singur cablu Thunderbolt 3, iar noul Mac Pro poate suporta până la șase display-uri XDR.

Cu câteva clicuri poți comanda atât Apple Pro Display XDR, cât și toate accesoriile, din pagina Pro Display XDR sau poți vizita oricare dintre magazinele noastre pentru a afla mai multe despre acest uimitor display.