Nu-ți poți scoate din minte o melodie? Lasă Apple Music s-o ghicească!

Ți s-a întâmplat vreodată să îți vină o melodie în cap și să vrei să o cauți pe Apple Music, dar pur și simplu nu te poți gândi la titlul ei sau la artist? Fără griji, Apple Music te rezolvă!

aplicatia Apple Music pe fundal roz albastru

Dacă o poți cânta, o poți căuta, deoarece iOS îți permite să găsești melodii în Apple Music doar cu ajutorul versurilor. Este un fel de Shazam, doar că în loc să identifice muzica după sunet, folosește versurile din capul tău.

Abonații care au plătit și cei cu free-trial au avut acces la versurile celor mai multe melodii din Apple Music încă de la iOS 10. După lansarea iOS 12, aceștia pot căuta muzica cu ajutorul versurilor.

lista songs pe iphone din aplicatia music

Căutarea cu ajutorul versurior nu ar putea fi mai simplă. Pentru a începe, intră în aplicația Music, apoi apasă pe „Search” din partea dreaptă jos. Sub bara din meniul superior poți alege dacă dorești să scanezi întreaga bibliotecă de muzică Apple sau doar Biblioteca personală, apoi poți introduce versurile în bara de căutare. Poți observa imediat câteva sugestii pe măsură ce tastezi. Dacă vezi versurile exacte în „Songs”, poți atinge rezultatul pentru a vedea o listă de melodii cu versurile respective din ele.

Dacă nu primești sugestii imediate, continuă să scrii alte câteva cuvinte, apoi apasă „Search” pe tastatură. În pagina următoare, vei observa sugestii de cântece, artisti, albume, playlist-uri și videoclipuri muzicale. Deși este posibil să vezi o melodie în secțiunea Top Results, este mai bine să acorzi atenție secțiunii Songs.

functia search a aplicatiei music pe 3 fete de iphone

În secțiunea Songs, poți vedea o melodie sau mai multe melodii cu versuri potrivite afișate cu caractere italice îngroșate. Dacă nu vezi melodia potrivită și nu vezi nici versurile cu caractere italice, selectează “See All” de lângă Songs pentru a vedea mai multe rezultate ale melodiilor. De asemenea, poți selecta melodii pentru a le previzualiza și pentru a vedea dacă o găsești pe cea potrivită, atât timp cât te abonezi la Apple Music.

Și aici vine partea cea mai bună ... Obține 3 luni de încercare gratuită Apple Music cu iSTYLE!

cod qr pentru aplicatia music

Tot ce trebuie să faci este să urmezi linkul de aici sau să scanezi codul QR cu aplicația Camera de pe iPhone și să te bucuri de Apple Music timp de 3 luni gratuit. În cazul în care te răzgândești, vei putea anula abonamentul oricând, chiar și în timpul free-trial.

Link-ul ofertei: https://apple.co/312yLss

Oferta este valabilă doar pentru abonații noi. După această perioadă de încercare gratuită, ți se va percepe o taxă lunară standard de abonament.