iPad Pro: Planifică-ți nunta sau începe o nouă afacere folosind un singur dispozitiv

Apple ne-a prezentat câteva moduri de a utiliza iPad Pro în diferite situații din viața de zi cu zi. Dispozitivul te poate ajuta să-ți planifici nunta, să creezi un video sau să-ți lansezi propria afacere. Da, chiar poți face toate aceaste lucruri folosind un singur dispozitiv.

iPad Pro-ul nu putea lipsi din cea mai recentă serie de videouri create de Apple. Bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit, compania a creat un conținut util pentru utilizatori. Dacă nu știi ce ai putea face cu un iPad Pro, acum, ai la dispoziție câteva idei numai bune de pus în practică.

Planifică-ți nunta

Când vine vorba despre organizarea unei nunți Pinterest este alegerea numărul unu pentru femei. Totuși, înainte să găsească rochia dorită, miresele sunt nevoite să caute prin sute de fotografii cu rochii albe. Ei bine, chiar dacă aplicația Procreate nu este tocmai ușor de folosit pentru începători, și aceasta poate fi utilă în astfel de situații. Același lucru este valabil și în cazul Trello, o aplicație pentru project management care te poate ajuta să duci la bun sfârșit proiecte extrem de complexe. Chiar și aplicația pentru meditație Calm se poate dovedi extrem de utilă atunci când îți organizezi ziua cea mare, mai ales dacă ești în pragul unei căderi nervoase:

Începe o nouă afacere

Mulți oameni au idei de business grozave, dar le e prea frică să le împărtășească altora tocmai pentru că cred că ideea lor este o adevărată mină de aur. Dar nu vrem să comentăm prea mult acest subiect, mai bine ne concentrăm pe ce poți face pentru un business nou folosind un iPad Pro. De fapt poți face aproape orice, de la brainstorming la atragerea primelor clienți. Deși nu îi sfătuim pe cititorii noștri care nu știu să deseneze și nu au experiență într-un domeniu creativ să-și creeze propriul logo, dacă au suficient timp să învețe să folosească programele utilizate în video, au toate șansele să se descurce singuri:

iPad Pro: Companionul perfect în călătorii

În lista de mai jos, Apple a adunat toate aplicațiile pe care le poți instala pe iPad Pro pentru a face orice călătorie mai plăcută. Comparativ cu celelalte videouri, în acesta, realizatorii prezintă o mulțime de aplicații native cum ar fi Notes sau Maps, a căror utilizare pare cât se poate de naturală. Același lucru se poate spune și despre momentele în care te joci, colorezi sau te uiți la un film în avion pentru a scăpa de plictiseală.

Creează videouri, compune muzică

Nu are sens să vorbim prea mult despre ultimele două videouri. Acestea sunt dedicate unor nișe, anume: creativii la început de drum pasionați de muzică sau video. Pentru aceștia, posibilitățile oferite de iPad pot părea nesfârșite:

În loc de concluzie, hai să urmărim video-ul Life on iPad:

Ce aplicații folosești dintre cele enumerate mai sus?