Designul clasic pentru iPhone

De la lansarea iPhone 4 în 2010, copiii mici au devenit adulți tineri, iar acei adolescenți care au așteptat zile în șir în fața magazinelor Apple își cresc acum propriii copii. A patra serie de iPhone-uri este cu siguranță veche, dar poate fi reînviată în curând.

2 iphone-uri puse

Zvonul susține că următoarea serie de iPhone-uri ar putea reveni la elementele de bază și Apple va abandona formele sale rotunjite actuale și va reveni la design-ul mai pătrățos care a fost folosit până în 2016 și iPhone SE. Unele persoane doresc designul care a funcționat destul de bine cu noul iPad Pro, alții așteaptă ceva nou. Între timp, pentru adevărații fani ai Apple, forma pătrată reprezintă The iPhone Design.

iphone negru pe fundal gri

Modelul legendar a împărțit mult clienții. Mulți utilizatori s-au blocat de designul vaselor de săpun pentru iPhone din prima generație. Revoluția a început cu un prototip iPhone 4 pierdut accidental într-un bar. Căutătorul a vândut dispozitivul către Gizmodo, iar site-ul tehnologic a dezvăluit dispozitivul înainte de timp. A fost o coincidență sau un truc de marketing planificat? Nimeni nu știe, dar s-a dovedit a fi un adevărat scandal și toată lumea ghicea despre noul iPhone.

După introducerea dispozitivului, clienții sceptici au fost reduși la tăcere pentru o secundă. Toți testerii au iubit designul nou și mai serios. Franken-device of Ive și Jobs din sticlă și oțel a reprezentat următorul nivel de calitate. Cu designul său, iPhone 4 era poziționat mult mai ridicat decât concurenții săi de atunci. Testerii de la AnnandTech au afirmat că modelul 3GS anterior era la fel ca o mașină din anii 90, fiind rotunjit inutil. În același timp, au adăugat că au fost îngroziți de frica de a-l scăpa din mână din cauza panoului său alunecos din spate.

iphone-uri pe fundal alb si albastru

Cu toate acestea, doar TopTenReviews a considerat iPhone 4 un dispozitiv durabil. Datorită panoului său frontal din sticlă folosit pentru parbrizele elicopterelor, ei au recomandat cu mare drag dispozitivul pentru cei care tind să-și scape telefoanele. Îți poți aminti anii aceia când fiecare adolescent avea un iPhone 4 sau iPhone 4S cu un ecran spart ca o pânză de păianjen.

Jurnaliștii de la Telegraph au comparat calitatea iPhone-ului cu Vertu, un brand care a fost de top în ceea ce privește dispozitivele de lux. Cu toate acestea, în loc de iOS, ei preferă unele interfețe de utilizator Windows 7.

colaj accesorii

Testerii de la iMore au găsit iPhone 4 fascinant de frumos, dar erau un pic îngrijorați de durabilitatea noului design. Chiar și testerii Trusted Reviews au subliniat calitatea materialelor utilizate.

Potrivit Wired, designul seriei a 4-a a fost futurist. După 5 ani cu carcasa din aluminiu pe lateralul telefonului, Apple a revenit la rețeta originală și a adăugat din nou un model de sticlă dispozitivelor lor în 2017.

iphone pe o cutie de iphone

Cu cât citești mai multe articole pe această temă, cu atât vei vedea mai clar că designul și materialele utilizate în iPhone 4 au fost cu siguranță mult înainte de timpul său. Îmi amintesc că atunci când am ținut primul iPhone 4 în mână, s-a simțit ca un dispozitiv de calitate reală în comparație cu telefoanele din plastic de pe piață. Iar designul iconic s-a dovedit a fi excelent, chiar și după zece ani,