Cum să arhivezi mesajele pentru securitate sporită

Deși iCloud și alte servicii de stocare sunt excelente pentru salvarea datelor și informațiilor personale, uneori este destul de greu să hotărăști de ce informații vei avea nevoie mai târziu.

logo phoneview pe fundal albastru

Un back-up de conectare la internet pentru iPhone sau iPad este o măsură de siguranță excelentă, dar dacă dorești o copie locală a mesajelor scrise sau vocale și a altor date de pe Mac, PhoneView este o aplicație care poate ajuta.

Există o mulțime de avantaje ale utilizării PhoneView. Spre exemplu, dacă telefonul este atât pentru serviciu cât și pentru uz personal și vrei să păstrezi informații legate de facturare și impozite, este posibil să dorești să păstrezi o evidență detaliată a apelurilor, a mesajelor și a altor comunicări într-o locație mai ușor accesibilă.

screenshot aplicatie phoneview

Cum se extrag mesajele scrise și cele vocale de pe iPhone și de pe iPad cu PhoneView

  • Conectează iPhone-ul la Mac cu un cablu Lightning
  • Lansează PhoneView de pe Launchpad
  • Click OK
  • Click pe tipul de date pe care dorești să le copiezi pe Mac
  • Click pe conținutul pe care dorești să îl copiezi
  • Click pe Copy de pe iPhone
  • Alege setările de salvare
  • Click pe Save

PhoneView poate copia mult mai mult decât doar niște mesaje. Istoricul apelurilor, contactele, fișierele media, notele și multe altele pot fi de asemenea copiate în computer.

Poți descărca aplicația gratuit timp 7 zile pentru a vedea cum funcționează sistemul și dacă este potrivit pentru tine. Desigur, versiunea de încercare are unele limitări. De exemplu, nu vei putea exporta mai mult de zece mesaje text dintr-o conversație cu demo-ul PhoneView. Versiunea completă a PhoneView costă 29,95 USD.

PhoneView from Ecamm Network on Vimeo.

Cum soliciți o copie a datelor tale folosind portalul de date și confidențialitate Apple

Desigur, poți obține datele tale direct de la Apple și vei primi atât mesajele scrise și vocale, cât și restul informațiilor de pe contul personal de iCloud.

Try PhoneView for Free