Cum dezactivezi Today View de pe ecranul de blocare

Today View pe iPhone sau iPad reprezintă un loc convenabil pentru widget-uri. Poți verifica vremea, poți vedea nivelul bateriei, poți utiliza calculatorul și multe altele.

iphone tinut in mana

Today View te ajută și dacă vrei doar o vizualizare rapidă a notificărilor atunci când dispozitivul tău este blocat. Este ușor să glisezi din greșeală când priviți notificările, iar Today View se deschide.

Dacă nu ești fan al acestei funcțiii și nu o utilizezi niciodată, aceasta se poate dezactiva. Deși nu se poate elimina sau dezactiva complet, este posibil sa fie scoasă de pe ecranul de blocare. Iată cum:

Dezactivează Today View de pe ecranul de blocare

iphone pe fundal alb

Urmează acești pași simpli pentru a elimina Today View de pe ecranul de blocare

  • Deschideți Setări și selectează Touch ID și Passcode.
  • Introdu parola când se solicită.
  • Derulează în jos pentru Allow Access When Locked și oprește comutarea pentru Today View.

Vei observa, de asemenea, că poți dezactiva și alte funcții atunci când dispozitivul este blocat, cum ar fi Centrul de notificări, Siri și Centrul de control.

Elimină widget-urile Today View

iphone pe fundal alb

După cum am menționat, nu poți dezactiva complet View Today de pe dispozitivul tău, ci numai pentru ecranul de blocare. Dar pentru a-l face mai puțin deranjant, poți elimina toate widget-urile de pe el.

  • Deschide View Today, derulează în partea de jos și selectează Edit.
  • Atinge semnul minus pentru un widget, apoi Remove. Repetă acțiunea pentru fiecare widget până când toate sunt eliminate..
  • Atinge Done.

Acum, când deschizi Today View, acesta va fi complet gol.