Breaking: iată noua pereche de AirPods cu încărcare wireless

Cu un timp mai mare de utilizare și încărcare wireless opțională!

Apple joacă tare săptămâna asta și continuă să scoată update-uri pe bandă. Azi, în lumina reflectoarelor se află celebrele căști AirPods.

Designul nu s-a schimbat deloc, dar la interior au avut loc modificări semnificative. Vorbim în special de noul chip H1 care – potrivit celor din Cupertino – oferă căștilor performanțe sporite. În special, noul model oferă o conexiune mai rapidă și de 1.5 ori mai mult timp de utilizare. În plus, avem și o opțiune hands free pentru „Hei Siri”. Însă iată și cea mai importantă modificare:

ÎNCĂRCARE WIRELESS!

Da, mult anticipata carcasă cu încărcare wireless a fost lansată. Însă aceasta nu e un accesoriu obligatoriu. Poți achiziționa noile căști AirPods cu vechea carcasă obișnuită sau cu cea nouă, cu wireless. Apple s-a gândit la cei care ar face upgrade-ul motivați de încărcarea wireless. Aceștia pot să păstreze căștile și să achiziționeze doar carcasa cu încărcare wireless.

Ieri nu am fost prea impresionați de update-ul dispozitivelor iMac, însă veștile de azi sunt mult mai bune. Dispozitivul perfect cu noi opțiuni!

Vezi oferta de produse iSTYLE!