Best of Apple Arcade - Capitolul 3

Serviciul de jocuri al companiei Apple lansat în septembrie anul trecut este extrem de apreciat de majoritatea utilizatorilor. Unii așteaptă mai multe jocuri asemănătoare consolei, în timp ce alții adoră jocurile casual și familiy sharing.

logo apple arcade

 LEGO Builder’s Journey

Singurul defect al jocului de puzzle bazat pe poveste LEGO este acela că jocul său este prea scurt. Întregul joc se poate juca în 1,5-2 ore, ceea ce este păcat, pentru că este un joc foarte bun. Vizualul are o atmosferă minunată, iar mecanismul de construcție funcționează perfect. Este o experiență grozavă să așezi fiecare piesă în vârful celeilalte.

Download LEGO Builder’s Journey from the App Store

Assemble With Care

Numele dezvoltatorului jocului: jocurile ustwo ar putea să nu fie celebre pentru mulți, dar titlul lor de top Monument Valley poate suna cunoscut. Assemble With Care este următorul lor succes. Conform povestirii, vei juca rolul unei adolescente care evadează într-un oraș mediteranean și îi întâlnește pe localnici și strică anumite lucruri. În rândul dispozitivelor de reparat sunt obiecte precum o cameră analogică, o consolă de jocuri, etc.

Download Assemble With Care from the App Store

Patterned

Jocul este destul de simplu: trebuie să completezi cu culori diferite modele repetate în alb și negru ale artiștilor străini pentru a afla opera de artă reală. Jocul are și o muzică de fundal minunată.

Download Patterned from the App Store