Apple a pornit un nou canal de YouTube

    Noul canal YouTube a fost lansat fără prea mare zarvă. Acesta distribuie conținut TV și filmulețe. Scopul precis rămâne însă în continuare necunoscut.

    Deși se postează conținut de patru săptămâni, presa internațională a aflat recent de noul canal YouTube, care poartă numele de Apple TV.

    E o platformă destul de activă. În prezent, aceasta conține 55 de clipuri video care au însumat peste 1.36 milioane de vizualizări. Cele mai populare sunt clipurile promoționale de pe canalul principal Apple, în vreme ce restul filmulețelor au sub 100 de vizualizări.

    Avem de-a face în cea mai mare parte cu trailere și imagini de culise de la diferite filme și seriale, interviuri și diferite clipuri Carpool Karaoke. Și nu e vorba de conținut exclusiv. O mare parte din aceste filmulețe nu sunt disponibile pe Apple TV nici în Statele Unite. E destul de greu de identificat scopul acestui canal.

    Cu toate astea, odată cu lansarea serviciului Apple TV+, era cumva de așteptat să apară un canal special dedicat filmelor. Dar de ce apare acest conținut? Nu avem un răspuns concret. Oricum, te încurajăm să intri pe canal, noi cel puțin o să stăm cu ochii pe el.