Calitate excelentă a sunetului și design exclusiv

 

A1

Viața este o aventură

Ultra-portabilul speaker Bluetooth va călători cu tine oriunde și îți va aduce un sunet complet nou și mai multe joase în viața ta - ori de câte ori ai nevoie.

 TRUE 360 SOUND

Mai mult sunet

 

Ținând cont de dimensiunea și greutatea lui, BeoPlay A1 are un sunet ambiental 360 de grade - astfel dispersia sunetul este mai mare indiferent unde o vei pune. Și cu o putere de 2x140W nu va trebuii să stați în jurul ei pentru a te putea bucura de muzică.

DETALII
 GREUTATE

SUNET PUTERNIC LA DATORIE

 

La doar 1.1Kg, A2 este însăși esența portabilității. Și, materialele robuse și benzile interschimbabile înseamnă că o puteți audce oriunde doriți, oricum doriți.

DETALII
 

A2

Schimbă-ți starea de spirit

Nimic nu se compară cu emoția transmisă prin muzică. Practic, este coloana sonoră a vieților noastre.

 

A6

Făcut pentru dimineți

Un sistem audio care umple orice încăpere cu sunet spectaculos.

 FĂCUT PENTRU VIAȚĂ

BeoPlay A6

 

BeoPlay A6 este evoluția a sunetului clasic stereo și o inovație a sunetului. Dispunând de un design unic, care vă oferă sunetul inconfundabil Bang & Olufsen Signature Sound, indiferent unde vă aflați și oriunde plasați difuzorul.

DETALII
 CONECTEAZĂ

ORICE DISPOZITIV

 

Iconic în formă, elegant în aparență și superb în sunet, BeoPlay A9 este un sistem de muzică ce este capabil de manipulare a tuturor nevoilor tale muzicale.

DETALII
 

A9

Interfață de utilizator inovator

A9 este proiectat și ansamblat ca o frumoasă bucată de mobilier - cu o selecție atentă a materialelor și o mare atenție la detalii.

 

Beolit 17

Sunet bogat. Mai multe culori.

Beolit 17 folosește caracteristica omnidirecțională True360, ce permite ca toată lumea să se bucure de un sunet bun și egal, indiferent unde se află Beolit 15. Și cu o putere de 240W, este sufiecent sunet să poți umple și camerele mai mari.

CONECTIVITATE

ASCULTĂ CUM DOREȘTI

 

Este ușor să conectezi Beolit 17 la o sursă de muzică. Indiferent de ce alegi, este ușor de conectat și rapid.

 PREMIUM EARPHONES

NEXT GENERATION ANC

 

With next generation hybrid Active Noise Cancellation, you can immerse yourself in Bang & Olufsen Signature Sound and shut out the noisy world around you.

DETALII
 

E4

Sleek and robust

Crafted from lightweight metal for an elegant design that's durable and scratch-resistant. The remote-control and ANC control unit come with a sleek aluminium and rubber finish for greater tactility and durability.

 

E8

Comfort

In terms of ergonomics, E8 is designed to fit comfortably on the go. You can customize your fit with different ear tips. It’s also splash and dust proof, so it’s both designed to be used outdoors and in the gym.

 SUPERIOR SOUND.

UPGRADE YOUR STYLE.

 

E8 resembles a piece of jewellery, but houses frontier engineering power. This gem-sized product features advanced computing power to make sure sound gets to you perfectly from your phone to your ears. Wirelessly.

DETALII
 

H2

Ușoare și puternice

Căști ultra flexibile, care oferă un sunet superior.

 

H4

Over-ear fit

Uncompromising wireless sound.

 

H6

Căști over-ear premium

Proiectate să arate la fel de bine precum sună.

 

H5

PENTRU O VIAȚĂ ÎN MIȘCARE

Obiectivul nostru principal a fost de a crea un produs inteligent pentru utilizatorii care acordă prioritate calitatea sunetului.

 

H6 - 2nd Gen

DESIGN ACUSTIC

BeoPlay H6 oferă Bang & Olufsen Signature Sound, puternic și precis, într-un format atât de mic.

 

H9

Uncompromising sound

It's all about comfort with Beoplay H9

 

M5

Connecting Spaces

Music in every room

 

P2

AMPLIFY ANYWHERE

OUTSTANDING PERFORMANCE