Ia-ți un Mac și poți primi 10% discount prin programul Back to School.

începând de la
187 Lei/lună
MacBook Air

MacBook Air

128 GB • (model MQD32)

4 699 Lei

4 499 Lei

Cumpără acum

MacBook 12

MacBook 12"

toate modelele

Office 365 cadou

de la 7 290 Lei

de la 6 549 Lei

începând de la 273 Lei/lună

MacBook Pro

MacBook Pro 13"

toate modelele

Office 365 cadou

de la 6 599 Lei

de la 6 499

începând de la 271 Lei/lună

MacBook Pro Touch Bar

MacBook Pro Touch Bar

toate modelele

Office 365 cadou

de la 9 889 Lei

de la 8 900 Lei

începând de la 371 Lei/lună

iMac

iMac 21.5" și 27"

toate modelele

Office 365 cadou

de la 6 355 Lei

începând de la 265 Lei/lună

iPad

iPad 32 GB

generația a 6 a / toate culorile

+ Apple Pencil

2 208 Lei

începând de la 92 Lei/lună

iPad Pro

iPad Pro

toate modelele și culorile

de la 3 529 Lei

de la 3 249 Lei

începând de la 135 Lei/lună

iPad a Beats

Un Mac le oferă studenților și profesorilor noi modalități de a fi creativi și productivi. Este construit pentru sala de curs, având procesoare puternice și autonomie pentru toată ziua, și vine cu aplicații puternice pentru a gestiona atât sarcinile cotidiene, cât și cele mai ambițioase proiecte.

MacBook a Beats

iPad schimbă modul în care profesorii predau și elevii învață. Este subțire și ușor, pentru ca elevii să poată duce studiul mult în afara sării de clasă. Există mii de aplicații, cărți și cursuri educative pentru ca lecțiile să prindă viață ca niciodată până acum. În plus, iPad are software conceput exclusiv pentru educatori, care își pot gestiona clasele și pot colabora cu elevii în moduri complet inedite.

iPad a Beats

Beats

Căștile Beats sunt mici și se aud bine. Sunetul inconfundabil Beats pentru melodiile tale preferate. Audio de înăltă calitate peste tot - în sala de gimnastică, pe stradă sau oriunde altundeva - mai aproape de muzică.

Cumpără acum

Plată în 24 rate cu 0% dobândă.

Transport gratuit

Magazinele iSTYLE

Ofertă valabilă în perioada 15.09.2018 - 3.11.2018, în limita stocului disponibil

Regulament campanie

Întrebări frecvente

Elev, student sau profesor la o instituție educațională acreditată de Ministerul Învățământului în vârstă de peste 18 ani. Această calitate se dovedește cu un carnet/adeverință de elev/student, sau legitimație/adeverință de serviciu vizată pentru anul școlar curent 2018/2019. Semnarea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este o condiție. Datele dvs. vor fi păstrate cu mare atenție și sunt necesare pentru a putea dovedi dreptul de a beneficia de această reducere educațională. Promoția nu se poate cumula cu alte oferte/promoții/reduceri.

Promoția durează până pe 3 noiembrie 2018 (inclusiv). Oferta Back to School se poate acorda tuturor produselor semnalizate in pagina promoției. Se poate achiziționa un singur produs la prețurile din acestă ofertă, iar promoția nu se poate cumula cu alte oferte/promoții/discounturi/etc.

Nu, configurațiile personalizate nu fac obiectul acestei promoții.

Da, produsele din această campanie se pot achita în rate, acest lucru depinzând doar de tipul cardului bancar folosit.

Puteți obține un credit bancar direct în magazinele, prin intermediul partenerilor financiari: Unicredit Consumer Financing și Cetelem.

Sigur. Dacă ai un produs vechi pe care vrei sa îl valorifici, vino cu el in magazinele iSTYLE unde acesta o să fie analizat și evaluat de către consultanții nostri.
Mai multe detalii despre program sunt disponibile aici: https://istyle.ro/trade-in/

Nu, factura trebuie emisă pe numele persoanei fizice, care a împlinit deja vârsta de 18 ani și care îndeplinește condițiile necesare specificate la prima întrebare. Numele de pe factură trebuie să fie același cu cel de pe legitimație/carnet/adeverință.

Pentru a beneficia de oferta online, trebuie să vă creați cont la magazinul nostru virtual (dacă nu aveți deja). După crearea contului veți primi un mail de confirmare și ne puteți trimite o copie (scan sau poză lizibilă) a cardului/legitimației/adeverinței. De asemenea trebuie trimisă o copie (scan sau poză lizibilă) a notei informative semnate de aceeași persoană cu cea al cărui act a fost atașat mai sus. Nota informativă poate fi descărcată de aici. Dacă aveți deja un cont creat pe site trimiteți copia (scan sau poză lizibilă) cardului/legitimației/adeverinței precum și copia (scan sau poză lizibilă) notei informative, semnate de aceeași persoană cu cea ale cărui act a fost atașat, la adresa online@istyle.ro. Asigurați-vă că înainte de a semna nota informativă ați citit Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal. După verificarea celor două documente pe care le-ați trimis în momentul în care sunteți autentificat în cont veți putea plasa comanda cu prețul promoțional al produsului din promoție selectat.