Apple Special Event
2018

A venit în sfârșit și ziua evenimentului special Apple 2018! Diseară vom afla despre noile produsele pe care Apple ni le-a pregătit și despre felul în care acestea ne vor îmbunătăți viața și cum ne vor ajuta să ținem mai ușor și mai bine legătura cu prietenii și familia datorită inovațiilor tehnologice. Prezentarea produselor va avea loc la Teatrul Steve Jobs din noul campus Apple din Cupertino, de unde se va transmite live în întreaga lume. Așteptările sunt întotdeauna foarte mari, iar invitația în sine evocă mult mister. Urmărește evenimentul și nu pierde șansa de a te familiariza cu toate informațiile care te interesează despre noile produsele!

Ce se va întâmpla la iSTYLE și cum venim în întâmpinarea dorințelor tale?

Dacă ești interesat de oricare dintre noile produse pe care Apple le va prezenta, ai mai jos toate informațiile despre modul în care ne poți notifica despre produsul care ți-a stârnit interesul, cum vei putea rezerva produsul în momentul în care vom avea informații despre disponibilitatea acestuia și cum vom gestiona întreg acest proces astfel încât să ajungi în posesia produsului preferat printre primii!

Cum o să facem?

  1. 1. Dă-ne de știre ce produs ți-a stârnit interesul - În seara prezentării vom lucra pentru a introduce noile produse pe site-ul nostru. Pentru a fi la curent cu informațiile referitoare la disponibilitatea produselor va trebui să îți faci un cont pe site (dacă nu ai deja), iar apoi vei putea să îți înregistrezi interesul pentru unul dintre noile produse. Avem nevoie de detaliile de contact (pe care le vei completa atunci când îți faci contul de client) pentru a te putea anunța despre disponibilitatea produsului selectat.
  2. 2. Rezervarea - În momentul în care vom avea detalii despre produsul care te interesează, te vom informa prin e-mail cu privire la data la care se vor putea face oficial precomenzi în România. În momentul respectiv vei putea crea o rezervare prin simpla apăsare a unui buton din e-mail-ul pe care îl vei primi și nu va mai trebui să completezi nimic altceva.
  3. 3. Distribuția - Acesta este momentul în care vom ști că noile produse vor sosi în depozitul nostru. În acest moment, îți vom trimite un e-mail informându-te că produsul este pe drum și îți vom solicita confirmarea rezervării, pentru a o transforma în comandă. Tot acum, vei putea finaliza confortabil procesul de cumpărare, iar noul produs ți se va aloca automat. Te rugăm să ai în vedere faptul că ai 12 ore pentru a confirma rezervarea, altfel aceasta va expira și produsul va fi alocat următorului client.

Dacă nu mai ești interesat de produs, ai posibilitatea să îți anulezi rezervarea și produsul va fi distribuit către altcineva.

O să te ținem la curent prin intermediul e-mail-ului cu privire la toate orele și datele când se vor întâmpla acești pași.

Rămâi cu noi și bucură-te de noile produse Apple!