ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Încărcă iPhone-ul mai repede ca oricând* cu adaptorul de priză Apple de 18W și cablul de încărcare USB-C. Până la 50% în 30 de minute. Nu pierde timpul.

*Încărcarea rapidă este compatibilă cu iPhone 8 și modele mai noi.

ÎNCĂRCARE STANDARD

Cu adaptoul de priză Apple de 5W și cablul Lightning-USB, poți încărca iPhone-ul în siguranță și să continui să faci ceea ce îți place cel mai mult.

PROTECȚIE DE NEPREȚUIT

Alege carcasele Apple și protejează-ți telefonul de praf sau șocuri nedorite. Designul și culorile fantastice îți vor completa stilul zi de zi.

iSTYLE Abonare Newsletter
Abonează-te la newsletter-ul nostru ca să fii primul care află despre ultimele oferte și promoții. .

CUPLUL PERFECT

AirPods-urile sunt ușor de utilizat și îți păstrează ritmul pe tot parcursul zilei, în plus, AirPods Pro pot să elimine activ zgomotul și au adaptoare auriculare siliconice cu care le potrivești perfect pentru urechea ta.

Programe financiare
Cumpără accesoriile tale preferate cu plata
până la 18 rate cu 0% dobândă.
Detalii
Trade In
Noile și uimitoarele produse Apple
sunt mai accesibile ca oricând.
Detalii

SUNET IMPECABIL ORIUNDE

Spre deosebire de căștile tradiționale rotunde, designul căștilor Apple EarPods urmărește forma urechilor, ceea ce le face mai confortabile de purtat pentru un număr mult mai mare de oameni decât orice alte căști intraauriculare.

FACI MAI MULTE

Profită la maxim de iPhone folosind adaptoarele Apple originale. Conectează camera sau procează fotografiile direct pe iPhone, apoi arată-ți creativitatea pe marele ecran din sufragerie și multe altele.

iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!